NB I

Paks, Fradi vagy továbbra is Győr?

Várhatóan távozik a bajnokcsapattól Molnár Péter kapus, akit több élvonalbeli klub is csábít.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Molnár Péternek a hónap végén lejár a szerződése a Győri ETO csapatánál. A 29 éves révkomáromi származású kapus nyolc éve igazolt a Rába-parti csapathoz, de Szasa Sztevanovics mellett többnyire csak a kispadot koptatta, ezért várhatóan távozik a klubtól.

– Megy, vagy marad Győrben?
– Június végéig szerződés köt a bajnokcsapathoz, így velük kezdtem meg a felkészülést, aztán majd elválik, hogyan tovább – mondta a felvidéki Új Szó című napilapnak Molnár Péter. – Marasztalnak a zöld-fehérek, de nem tagadom, távozni akarok, mert a jól védő és a klubnál szinte fogalomnak számító Szasa Sztevanovics mellett csak elvétve kaptam lehetőséget. Egyébként nyolc esztendeje éppen a szerb kapussal együtt érkeztem Győrbe. Akadnak is érdeklődők, például a paksiak konkrét ajánlattal jöttek, náluk én lennék az egyes számú hálóőr. A Ferencváros kapusedzője is megkeresett, de az említett két klubon kívül is akadnak kérőim.

– Legutóbb a májusi Magyar Kupa-döntőben védett. Ez volt a győri búcsúja?
– Könnyen lehet. Szép lett volna kupagyőzelemmel búcsúzni, a szünetig minden a terveink szerint is alakult, vezettünk a Debrecen ellen, de aztán jött az ellenállhatatlan Coulibaly, és kétszer betalált. Nem mentségként mondom, de egyik gólról sem tehettem.

Olvasói sztorik