NB I

Martínez megállapodott az ETO-val

Hétfőn már a bajnoki címvédő győriekkel edzett a Bp. Honvédtól igazolt argentin-olasz támadó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megkezdte felkészülését a következő idényre a Győri ETO FC. Hétfőn már a bajnokcsapattal edzett az argentin-olasz támadó, Leandro Martínez is, akit a Bp. Honvédtól szerződtettek – írja a kisalfold.hu. Már felbontotta a szerződését Kispesten, és megállapodott a győriekkel a közös folytatás részleteiről.

FRISS

A zöld-fehérek kedden három plusz egyéves szerződést kötöttek Leandro Martínezzel – írta kedd délután a kisalfold.hu.

– Mivel sokan még szabadságon vannak, azokkal a játékosokkal is nehéz dűlőre jutni, akiknek az ügynökével már megegyeztünk. Bízom benne, hogy a hét második felében már lesznek új arcok is a keretben – mondta Klement Tibor ügyvezető. – A távozókkal kapcsolatban: Marian Had mindenképp máshová igazol, s a közvetlen keretből rajta kívül is lesz még egy-két távozó, de az ő nevüket csak akkor szeretnénk a nyilvánossággal megosztani, ha látjuk, kik érkezhetnek a helyükre. Lesznek fiatalok, akiket kölcsönadunk, elsősorban az NB I-be. Lang Ádámra, Kiss Mátéra gondolok, Windecker József sorsa még kérdéses. A bajnokságban cél, hogy folyamatosan harcban legyünk az elsőségért, a versenyfutás végén egy Európa Ligát jelentő helyezéssel már elégedett lennék.

Kevesebb, mint négy hét múlva lesz a győriek első tétmérkőzése, július 13-án a Debrecen lesz az ellenfél a Szuperkupa-mérkőzésen, a Puskás Stadionban. A Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első meccsét július 16-án vagy 17-én játsszák.

Olvasói sztorik