NB I

Az MTK eladhatja Tischlert

Nagyon komoly ajánlatot kaptak a 22 éves csatárért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK csapata komoly – az éves költségvetést is nagyban befolyásoló – ajánlatot kapott egyik legtehetségesebb játékosáért, Tischler Patrikért. A felek most ülnek tárgyalóasztalhoz a hirtelen érkezett megkeresés után, és a csütörtöki nap folyamán akár meg is születhet a döntés a labdarúgó további sorsát illetően – írja a klub Facebook-oldala.

Az MTK szerdán megtartotta szokásos, szezon előtti szurkolói ankétját. Garami József vezetőedző és Kanta József csapatkapitány is jónak ítélte a felkészülést, valamint az öltözői hangulatot, és persze reményüket fejezték ki, hogy jól fog szerepelni a csapat a megújult kerettel is.

Stern Péter, a Baráti Kör elnöke elmondta, a holland Ajax nem tud eljönni az MTK 125 éves jubileumi mérkőzésére, ezért jelenleg az Austria Wien csapatával tárgyalnak, de nekik is igen sűrű a programjuk. A szurkolói szervezet elnöke szerint azonban így is lesz méltó ellenfelük a fővárosi kék-fehéreknek a novemberre tervezett ünnepségen.

A legtöbb kérdést Domonyai László klubigazgató kapta, aki nem kívánta kommentálni a szlovákiai befektetőjelölttel kapcsolatos felvetéseket, illetve azt sem, hogy most kikkel tárgyal a klub esetleges átvételéről, de azt elismerte, hogy többen is érdeklődnek az MTK iránt.

Jó hírként említette a klubigazgató, hogy augusztusban, a tévés közvetítési díjak beérkezésének idején nem lesz tartozása az MTK-nak, így tiszta lappal kezdhetik a szezont.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik