NB I

Kidőlt Garami új embere

Az MTK mestere nagyon sajnálja, hogy a szombaton megsérült Horváth Zsoltra nem számíthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK szombaton, hazai pályán 3-1-re nyert a másodosztályú Siófok ellen, felkészülési mérkőzésen. A meccs negatív mozzanata Dr. Horváth Zsolt sérülése volt: a fővárosiak játékosának egy összecsapásnál eltalálták a lábfejét. Azonnal röntgenre vitték, ahol törést állapítottak meg. Egyelőre még nem tudni, mennyit kell kihagynia a frissen igazolt csatárának – írja az MTK honlapja.

Garami József szakmai igazgató dicsérte csapata játékát, de a sérülés miatt ő sem tudott maradéktalanul örülni a Siófok elleni sikernek.

– Az első félidőben egy jól védekező és veszélyesen kontrázó csapattal találtuk szembe magunkat, de egy idő után átvettük az irányítást, számos helyzetet kialakítottunk, és sikerült három gólt szereznünk – mondta Garami József. – A második félidőben sem változott a játék képe, uraltuk a pályát, több helyzetünk adódott, ezek azonban kimaradtak. Nagyon sajnálom Horváth Zsolt sérülését, remélem, mihamarabb rendelkezésre tud állni.

Új klubjának honlapja még a sérülés előtt készített interjút Dr. Horváth Zsolttal, aki a váltásról és a terveiről beszélt.

Olvasói sztorik