NB I

Lang Ádám mégis marad?

Néhány hete még úgy volt, hogy a Győri ETO kölcsönadja fiatal védőjét, Lang Ádámot, de most úgy tűnik, hogy mégis marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A veszprémi nevelésű Lang Ádám a közelmúltban arról beszélt, hogy valószínűleg kölcsönben folytatja pályafutását, de a helyzet azóta nagyot változott.

– Még mindig nem beszéltünk a sorsomról a vezetőkkel, de valamilyen oknál fogva sikerült előrébb lépnem – mondta a veol.hu oldalon a húszéves hátvéd. – Lehetőséghez jutottam a Szuperkupa-meccsen, végigjátszottam az összecsapást, és végre úgy teljesítettem, ahogy azt mindenki, beleértve magamat is, korábban elvárta. Aztán a Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő bő keretben is helyet kaptam. Úgyhogy, egyelőre úgy tűnik, számítanak rám. Minden edzésen odateszem magam. Ha kölcsönadnak, máshol is jól kell teljesítenem, jó állapotban kell lennem, de ha itt maradok, akkor is szeretnék bizonyítani. A magyar bajnokság szombaton kezdődik, a Diósgyőr ellen játszunk hazai pályán, s nagyon szeretnék bekerülni a csapatba. Persze, ez több tényezőtől is függ. Mindenesetre mindent meg fogok tenni, aztán a döntés már az edzőm, Pintér Attila kezében lesz.

Olvasói sztorik