NB I

Külföldre vágyik Lázok János

„Fejben igazából még nem vagyok ott a paksi edzéseken” – mondta a csalódott csatár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két héten keresztül a bajnoki címvédő Győri ETO csapatával edzett Lázok János, és már-már úgy tűnt, sima út vezet számára a kisalföldi klubhoz, ám végül meghiúsult az üzlet. Az MVM Paks ugyanis Dudás Ádámot kérte érte cserébe, ám a középpályás sérült, műtét előtt áll. Lázoknak így vissza kellett térnie a paksiakhoz.

– Csalódott vagyok, de ez van, ezt kell elfogadnom – mondta a teol.hu oldalon Lázok János. – Rázós volt számomra ez a két hét, még kell pár nap ahhoz, hogy visszazökkenjek a mindennapokba. Fejben igazából még nem vagyok ott a paksi edzéseken, de profi vagyok, így oda fogom tenni magam. Megpróbálok megfelelni az edzői stáb elvárásainak, mindent megteszek azért, hogy a csapat hasznára legyek.

Úgy tűnik, még mindig nem teljesen biztos, hogy minden kapu bezárult a csatár előtt. Elképzelhető, hogy a német Duisburg után ismét egy külföldi csapatban köt ki.

– Augusztus 31-ig tart a nemzetközi átigazolási időszak, a menedzserek most azon dolgoznak, hogy külföldi csapatot találjanak nekem. Meglátjuk mit hoznak a következő napok. Ha nem jön össze, maradok Pakson, és kiharcolom magamnak a helyet a kezdőcsapatban. Már nem szeretnék a győri kalandommal foglalkozni, most már csakis a paksi csapatra akarok koncentrálni. Azért annyit elárulhatok: jól éreztem magam az ETO-nál, amelynek remek játékosai vannak. Úgy vélem, idén is meg fogják nyerni a bajnokságot.

Olvasói sztorik