NB I

Úgy érzi, hogy illik a csapatba

A Győrrel készülő Lázok János kezd összecsiszolódni a társakkal, és szeretné már aláírni a szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Győri ETO együttesével készül a paksiak csatára, Lázok János. A múlt héten a Nagymegyer ellen 6-0-ra megnyert edzőmérkőzésen a bajnokcsapat mezét is magára ölthette a támadó, aki a Paks előtt az MTK, a német másodosztályú Duisburg, a Vasas és Békéscsaba színeiben is futballozott. Pintér Attila, a győriek vezetőedzője mindenképp szeretné leigazolni Lázokot, és már csak a két klubnak kell megegyeznie ahhoz, hogy a 28 éves támadó a kisalföldiekhez szerződjön. A kétszeres válogatott csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, úgy érzi, beleillik a Győr szerkezetébe.

– Jó volt az edzőmeccs, úgy érzem, jól ment a játék. Úgy gondolom, hogy illek a csapatba, illetve a gárda szerkezetébe – mondta Lázok János. – Még van néhány nap lemaradásom a többiekhez képest, de a múlt héten már nagyjából utolértem magam, és a felkészülést korábban kezdő társakat is. Egy picit még „be kell ülnöm magam”, és formába kell lendülnöm, hiszen két hét múlva már tétmérkőzés vár ránk. Természetesen mindezt még feltételes módban mondom csak, mivel nincs még aláírt szerződésem az ETO-val.

Lázok arról is beszámolt, hogy szeretné, ha a két klub minél előbb megegyezne, és aláírhatná a szerződését, hogy maximálisan a játékra tudjon koncentrálni.

– Úgy érzem, abszolút sikerül megértetnem magam a srácokkal, és beleillek a Győr játékába. A kapu előtt kell még jobbnak lennem, de ez a formajavulással szerintem jönni is fog – magyarázta a kiváló csatár. – Pintér Attila kérte, hogy időben csatlakozzak a kerethez, és mielőbb összecsiszolódjak a társakkal. Én sem szerettem volna az utolsó héten beesni, mindkét félnek az a tökéletes, ha mielőbb egymásra találunk az együttessel. Jó lenne, ha a két klub minél előbb meg tudna egyezni, és alá tudnám írni a szerződésem, mert mentálisan nekem se jó így, hogy a levegőbe lóg az egész ügy. Bízom benne, hogy a héten pont kerül a dolog végére, és tiszta fejjel készülhetek az előttünk álló feladatokra.

Olvasói sztorik