NB I

DVTK: szabad lesz a hétvége

Apró edzői figyelmesség az elvégzett kemény munka elismeréséül;brazil próbajátékos érkezett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr szombaton edzőmeccset játszott volna a Balmazújváros ellen, de Tomiszlav Szivics vezetőedző kérésére előrehozták az idegenbeli találkozót péntek délutánra.

– Az én kérésemre módosult az időpont, mégpedig azért, mert nagyon elégedett vagyok azzal a munkával, amit a csapat eddig elvégezett, tényleg jól dolgoztak a fiúk, és úgy gondoltam, hogy ennek a kemény tíz napnak az elismeréséül a bajnokság előtti utolsó hétvégét odaadom nekik – mondta az Észak-Magyarország hasábjain Tomiszlav Szivics, arról is beszélt, várható-e még újabb játékos? – Várható volt eddig is, csak nem jött mindig akkor, amikor kellett volna. Most, hogy tulajdonképpen a felkészülés végére értünk, már nem is biztos, hogy segítséget jelentene egyik vagy másik posztra érkező labdarúgó, ha csak nem valami extra minőséget képvisel és jó erőállapotban van, mert ellenkező esetben hiányozna a lábából az az edzésmunka, amit elvégeztünk. De egy csatárra és egy kapusra még feltétlenül szükség van. Van is rá ígéret, hogy lesz érkező ezekre a posztokra, de majd meglátjuk…

Nos, kedden egy újabb brazil játékos érkezett a DVTK együtteséhez, de nem kapus, nem is csatár, hanem középpályás. A 21 éves Thiago dos Santos a Vitoria de Bahia akadémiáján nevelkedett, és már 16 éves korában belekóstolt az európai fociba az olasz Sorrentóban. Hazatérve a Bahia játékosa volt, most pedig ismét Európa felé vette az irányt.

A fiatal brazil középpályás próbajátékra érkezett, esetleges szerződtetéséről később születik döntés – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik