NB I

Döntetlent játszott a Diósgyőr

A büki edzőtáborban az izraeli Hapoel Ramat Gan volt az ellenfél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Utolsó előtti nyári felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK kedden 18 órától az izraeli kupagyőztes Hapoel Ramat Gan ellen.

A Bükön edzőtáborozók közül Mohamadou Abdouraman még rehabilitációs gyakorlatokat végez, Bogáti Péter ezen a mérkőzésen töltötte le egy nemzetközi felkészülésre szóló eltiltását, Tisza Tibor pedig a X. Király Kupán összeszedett kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára – adta hírül a diósgyőriek hivatalos honlapja.

A találkozó első félidejében inkább a DVTK veszélyeztetett többet, az izraeli csapat főként távoli próbálkozásokkal kísérelte meg zavarba hozni Rajic kapust. Gólt azonban nem szereztek a csapatok, így 0-0-s eredménnyel zárult a játékrész.

Az 51. percben egy labdavesztés után Didia került lövőhelyzetbe, és 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.Tíz perccel később Rudolf Gergelyt buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a sértett a kapu jobb oldalába lőtte. A kapufáról bepattanó labdát esélye sem volt elérni a jó irányba mozduló, pár perccel korábban csereként beálló Psechanskynak. A félidőben pályára lépett a DVTK próbajátékosa, Thiago is, azonban a brazilt fél óra játék után lecserélte Tomiszlav Szivics. Az eredmény a későbbiekben már nem változott, így 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK – Hapoel Ramat Gan (izraeli) 1-1 (0-0)

Bük

DVTK: Rajic (Herceg, 86.) – Vági (Vadász, 46.), Alves, Kádár, Husic (Gohér, 52.) – Gallardo, Kostics (Nikházi, 59.), Elek (Takács, 63.) – Bacsa (Thiago, 46., Csirszki, 76.), Seydi (Barczi, 63.), Rudolf. Edző: Tomiszlav Szivics

Ramat: Straus – Levy, Sofer, Hazom, Mahabi – Roman, Boxenbom, Luson, Ismaeel – Gabay, Asaiag. Edző: Arik Gilrovich

Gólszerzők: Rudolf (büntetőből, 63.), illetve Didia (51.)

Olvasói sztorik