NB I

Szabics Imre is segített

A győriek a kameruni Patrick Mevoungou leigazolása előtt kikérték egykori csapattársa véleményét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kiváló csatár, Szabics Imre is segített Pintér Attilának abban, hogy a Győri ETO leigazolja-e Patrick Mevoungout. A csapat vezetőedzője erről a szurkolóin ankéton beszélt, mint mondta, a Sturm Grazban együtt játszottak, és a magyar válogatott labdarúgó jókat mondott egykori társáról.

Az ankéton szóba került, hogy az ETO még mindig nem mondott le arról, hogy egy centert szerződtessen, és az átigazolási időszak mindezt még lehetővé is teszi. Felvetődött egy fiatal kapus leigazolása is, de – mint ahogy Pintér Attila fogalmazott – Sztevanovics, Kamenár és Nagy Gergely hármasa is megfelelő arra, hogy a csapat elérje céljait.

A Győri ETO FC az MLSZ, az UEFA és a FIFA ide vonatkozó szabályai, illetve a korábbi büntetésekhez kapcsolódó fegyelmi tárgyalások eredményei és megállapításai szerint járt el, amikor meghatározta azokat a speciális szabályokat, amit a Maccabi Tel-Aviv elleni BL-selejtezőre érvényesek. A szurkolói ankéton Klement Tibor ügyvezető az ETO-drukkereket kérte: segítsenek abban, hogy ne legyenek olyan megnyilvánulások a mérkőzés alatt, amelyek büntetést vonhat maga után.

Olvasói sztorik