NB I

Coulibaly még mindig Debrecenben van

Még mindig nem hagyta el a hajdúsági várost a francia csatár, persze, ez nem azt jelenti, hogy meggondolta magát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A támadó folyamatosan tárgyal, miközben magyarországi ügyeit próbálja lezárni. Az elmúlt két szezon gólkirálya őszintén beszélt a Debrecen Televízió sportműsorának a DVSC-ről és további terveiről.

– Már egy ideje eldőlt, hogy nem marad a Lokinál, mégis Debrecenben van. Miért?
– Több ajánlatom is van külföldi országokból és Magyarországról is. Egyelőre a nekem is megfelelő ajánlatra várok, aztán utazom.

– És meddig vár?
– Van már egy-két igazán jó ajánlatom arab országokból. Arra várok, hogy visszahívjanak. Ha nem hívnak, akkor is van hová mennem. Más országokba, vagy más magyar csapathoz, de a magyar bajnokság az utolsó opció. Európa több országából is van ajánlatom, szeretnék igazán jó csapatban játszani, a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában pályára lépni. Ha ilyen lehetőség adódik, azonnal belevágok.

– Hová igazolna legszívesebben?
– Természetesen a francia vagy az angol első osztály lenne a vágyaim netovábbja. Mindenki szeretne ebben a két országban játszani. Jó csapatok vannak, magas színvonalú a bajnokság, sok a jó játékos, és nagyobb kihívás ott megfelelni. Persze ha ez a két ország nem jön össze, akkor más bajnokság is szóba jöhet. Nem félek a változástól, négy éve Magyarországra is úgy jöttem, hogy semmit nem tudtam az országról. Ha komoly angol vagy francia ajánlatot kapok, azonnal igent mondok, ha nem, lesz más ajánlat, abban biztos vagyok.

– Milyen érzésekkel hagyja itt a várost?
– Ha a szurkolók foglalkoznak veled, és érdeklődnek felőled, az azt jelenti, hogy valamiért megkedveltek. Sokan megállítanak az utcán vagy a bevásárlóközpontban, és megkérdezik, hová igazolok, miért nem maradok Debrecenben. Mondják, hogy mennyire szeretnek, és hogy ne menjek el, ez természetesen jól esik, de a futballista élete ilyen, négy évet játszottam itt, és úgy érzem, váltanom kell. Azt nem mondom, hogy sosem térek vissza, meglátjuk, mit hoz a jövő. Számomra fontos, hogy jó emlékek maradjanak meg rólam.

Olvasói sztorik