NB I

Eldőlt: Coulibaly távozik a DVSC-től

A Debrecen gólkirálya, visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy nem európai országból.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Eldőlt, hogy a francia támadó nem marad Debrecenben. A DVSC-TEVA vezetői hétfő délután tárgyaltak Adamo Coulibalyval, aki közölte, hogy olyan ajánlatot kapott egy nem európai országból, amit nem tud visszautasítani. A játékos azt is elmondta, hogy a kétéves szerződés lejárta után – amit most köt új klubjával – szeretne visszatérni Debrecenbe.

Korábban írtuk:

Bár Adamo Coulibaly még nem döntött arról, hol folytatja a pályafutását, de nagy valószínűséggel távozik Debrecenből az OTP Bank Liga legutóbbi két idényének gólkirálya.

„Nem maradok Debrecenben. A szerződésem lejárt és nem fogom megújítani. Minden időszak véget ér egyszer, s nekem ez eljött Magyarországon” – olvasható a Digisport román nyelvű honlapján a francia csatár nyilatkozata.

A nyári szünetet követően Coulibaly múlt hét csütörtökön tért vissza Debrecenbe, ahova vasárnapig kötötte kontraktusa. Mivel július elsejétől már szabadnak számít az elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező támadó, így több klub is megkereste, sajtóértesülések szerint a román bajnok Steaua Bucuresti és a török Denizlispor a két legélénkebb érdeklődő.

„Mi korábban megtettük az ajánlatunkat Adamo Coulibalynak, de erre egyelőre nem kaptunk választ. Sajnos többet nem tudok most mondani, mi sem rendelkezünk több információval vele kapcsolatban” – mondta az MTI-nek Szilágyi Sándor, a debreceni együttest működtető gazdasági társaság cégvezetője.

A 31 éves Coulibaly a DVSC-TEVA színeiben összesen 66 élvonalbeli találatot jegyzett.

Olvasói sztorik