NB I

Nem kell Tölgyesi és a két Farkas

Tovább folytatódik a játékoskeret átalakulása Kecskeméten.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbb Újpesten futballozó támadó, Mohamed Remili kedden reggel edzésre jelentkezett Kecskeméten. Szintén új arc Bojan Alekszics, aki a Vozvodac csapatában szerepelt korábban, posztját tekintve pedig csatár – írja a klub honlapja.

A két új játékost egyelőre teszteli a szakmai stáb, ám a vezetőedző már konkrétumokat is elárult az eddigi próbázókról.

– Karan, Tanusev és Jakovljevics jó benyomást tett ránk, velük szeretnénk megállapodni a folytatásról, innentől a klubbal történő tárgyalások során dől el sorsuk – magyarázta Bekő Balázs. – Hamelin és Csovics biztosan nem lesz a KTE játékosa, más típusú játékosok, mint amilyeneket kerestünk, Takács egyelőre nem biztos, hogy rögtön kezdőként tudna a csapat hasznára lenni. Kovács Attila hozzáállásával meg voltunk elégedve, ám még szeretnénk más lehetőségeket is megnézni kapusposzton. Akadnak olyanok is a keretben, akiknek a folyamatos játéklehetőség érdekében egyelőre a kölcsönjáték lehet a leghasznosabb. Tölgyesi Viktort és Farkas Andrást szeretnénk kölcsönadni, előbbi Békéscsabán már próbajátékon vesz részt.

A kerethez kapcsolódó hír még, hogy Farkas Istvánnak ceglédi kölcsönjátéka után lejárt a szerződése a KTE-vel is, így szabadon igazolható.

Olvasói sztorik