NB I

Felemás érzések kavarognak benne

A Kecskemétről távozó Hullám Attila még nem tudja, hol folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nemrég adta hírül a Kecskemét vezetősége, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak többek között a télen igazolt Hullám Attilával is. A KTE-ben csupán fél évet eltöltő középpályásnak így új csapat után kell néznie.

Hullám Attila a hírek szerint – csak úgy, mint az elmúlt években – most is követheti korábbi edzőjét, a Pakshoz igazoló Horváth Ferencet. A 26 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, vegyesek az érzelmei az elmúlt fél szezon kapcsán. Hozzátette, bár jelenleg Pakson állt edzésbe, még nem tudja pontosan, hogy hol folytatja karrierjét.

– Felemás érzések kavarognak bennem az elmúlt fél szezon miatt – magyarázta a KTE színeiben hat bajnokin pályára lépő Hullám Attila. – Jó érzés volt visszatérni az NB I-be, de nem vagyok elégedett az elmúlt fél szezonommal. Két hónapig sérült voltam, ezért nem léphettem pályára a tavasz jelentős részében. Az is lehet, hogy kicsit még el is siettem a visszatérést, nem ment úgy a játék, mint ahogy azt szerettem volna. Viszont azt nem bánom, hogy így döntöttem. A vége felé már sikerült belelendülnöm, úgy érzem, nem játszottam rosszul, az utolsó meccseken adott két gólpasszom is nagy lökést adott nekem.

– Úgy hírlik, ismét korábbi vezetőedzője, Horváth Ferenc csapatában köthet ki.

– Erről egyelőre nem tudok sok konkrétummal szolgálni. Jelenleg Pakson edzek, igazak ezek a hírek, de azt még nem tudom megmondani, hogy itt, vagy esetleg máshol folytatom a játékot.

Olvasói sztorik