NB I

Hullámot tesztelik, Barczira várnak

Lázok János több mint egy hete a Győri ETO csapatával készül, de az MVM Paksnál még nem bólintottak rá arra, hogy elengedik-e a bajnokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila nagyon szeretné a csapatában látni a kreatív középpályást, ám a helyzetet bonyolítja, hogy a cserealapként szóba jöhető Dudás Ádám sérüléssel bajlódik. A játékos szeméremcsontja gyulladt be, és elképzelhető, hogy meg kell műteni. A paksiaknak egy egészséges Dudásra szükségük lenne, ám így, hogy a helyzet bizonytalan, Lázok ügye sem tud lezárulni – írja a teol.hu.

Az atomvárosiak nem idegeskednek, Horváth Ferenc sorra teszteli a lehetséges érkezőket. Hullám Attila, aki az NB II-es Szigetszentmiklósnál és az NB I-es Kecskemétnél is játékosa volt, már néhány napja Pakson edz, ma pedig várhatóan befut Barczi Dávid is. Az Újpest támadója nincs éppen a legjobb formában, hiszen legutóbb tavaly novemberben játszott az NB I-ben, de elképzelhető, hogy Pakson képes lesz megújulni a sokkal többre hivatott fiatal.

Friss hír még Paksról, hogy Sifter Tamás minden bizonnyal Sopronban folytatja, Zsók József és Kiss Máté pedig ajánlat esetén távozhat – mondta el Haraszti Zsolt ügyvezető.

Olvasói sztorik