NB I

Várja a döntést a kapus

Akár már hétfőn eldőlhet a Kecskeméten próbálkozó Kovács Attila sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVSC elleni 3-1-es győzelem alkalmával a Kecskemét csapatában pályára lépett a legutóbb Veszprémben, előtte Pakson védő Kovács Attila. A rutinos kapus a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy már a mai napon döntés születhet az ügyében.

– Pénteken fél tízkor beszéltem Sallói Istvánnal, aki elmondta, hogy Antal Botondnak kézsérülése van, és két fiatal kapus mellett csak Borszéki Csaba szerepel a keretben. Úgy beszéltük meg, hogy vasárnap estig készülök a csapattak, és várhatóan hétfőn már döntés születik az ügyemben – magyarázta a 32 éves hálóőr.

Kovács Attila nagy dolognak tarja a Debrecen legyőzését, még akkor is, ha csak egy edzőmeccs volt.

– Nagyon jól éreztem magam a néhány nap alatt, remek társaságba kerültem, a szakmai stábról is csak a legjobbakat tudom mondani – szögezte le a kiváló kapus. – Szívesen csatlakoznék a csapathoz, persze egyben nagy kihívás is lenne számomra Kecskeméten játszani, de úgy gondolom, tudnék segíteni. A Loki ellen jól érzetem magam a pályán, úgy éreztem, hogy jól is játszottunk. Gyakoroltunk egy-két dolgot, a mester pedig viszont is láthatta a pályán azokat, amiket előzetesen kért tőlünk. A DVSC programja ugyan feszített volt az utóbbi időben, de őket megverni mindig is nagy fegyvertény, és minden győzelemnek örülni kell.

A kapus korábban sokáig sérüléssel bajlódott, de ez mára már a múlté.

– Teljesen rendben vagyok, most már erőnlétileg is. Fél évig Veszprémben játszottam, az elmúlt két hétben pedig Pakson készültem, Horváth Ferenc természetesen megengedte, hogy én is velük edzhessek. Örülök, hogy újra pályán lehetek, teljes értékű munkát végezhetek, a sérülésem pedig már a múlté – mesélte Kovács Attila.

Olvasói sztorik