NB I

A Kecskeméttől is kikapott a DVSC

3-1-es győzelmet aratott Bekő Balázs legénysége a Debrecen ellen.

Kapcsolódó cikkek

DVSC-Teva – KTE-Phoenix Mecano 1-3 (1-2)

Debrecen-Pallag, 300 néző Vezette: Karakó.
DVSC: Szécsi G. – Bernáth (Kuti 85.), Morozov (Wagué 75.), Máté, Lázár – Czvitkovics (Sidibe 80.), Spitzmüller, Se. Bouadla (Sl. Bouadla 46.), Rezes (Lucas 46.) – Szécsi M., Horváth Z. (Bud 75.)
KTE, első félidő: Kovács – Mogyorósi, Karan, Jakovljevics, Hamelin – Nagy P., Szavics, Tanusev – Csovics, Takács, Balázs.
KTE, második félidő: Csala – Koszó, Gyagya, Póti, Farkas A. – Tölgyesi, Patvaros – Gréczi, Csima, Csillag – Rajczi.
Gólszerzők: Balázs (17.), Horváth Z. (27.), Karan (45.), Rajczi (82.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap este hat órától a Kecskemét csapatával csapott össze a Debrecen Pallagon, felkészülési mérkőzésen. A hajdúságiak szombaton két edzőmeccset is játszottak, ahol a gárda mindkét sora vereséget szenvedett a szlovák Kisoce ellen. A DVSC átlendítette nem túl jó formáját a KTE elleni meccsre is, ugyanis Bekő Balázs legénysége 3-1-re győzött.

A 15. percben szerezte meg a vezetést a Kecskemét, Balázs Zsolt kilépett a védők közül, és a jobb alsó sarokba gurított. Ezután felpörgette a játékot a Debrecen , aminek eredményeképpen Selim Bouadla jobb oldali szöglete után Horváth Zoltán szemfülesen bepofozta a hálóba a labdát. Két perc múlva a francia középpályás szabadrúgása csattant a kapufán,majd Horváth Zoltán fejelte fölé a labdát. A 35. percben a KTE kapusának, Kovács Attilának kellett védenie Czvitkovics Péter löketét, de a Loki új igazolása, Morozov is helyzetbe került, azonban szögleti utáni fejese mellé ment. A szünet előtt egy sarokrúgást követően visszaszerezte a vezetést a Kecskemét, Karan fejelt a hálóba 7 méterről. Rögtön utána egyenlíthetett volna a DVSC, de Szécsi a kapufára fejelt – tudósít a dvsc.hu.

Szécsi ígéretes kapura lövése vezette fel második félidőt, amely egyébként kiegyenlítettebbé vált. Az 53. percben Szécsi-Horváth összjáték után előbbi ugrott ki, és alig lőtt a kapu mellé. Nem sokkal később Lucas beadásáról maradtak le a debreceni csatárok, az esetnél Horváth Zoltánt lerántották a 16-oson belül, de a játékvezető nem látta szabálytalannak a történteket. Alig telt el két perc, amikor Slimane Bouadla szép passzal indította Szécsi Márkot, aki a remek ütemben kimozduló kapust találta el. Közben a Kecskemét ellenakciói időnként hordoztak veszélyt magukban, illetve szabadrúgásból próbáltak eredményesek lenni. A 66. percben Szécsi Márk pörgetett kapura, a KTE portása ezúttal is védett. A 82. percben növelte előnyét a lila-fehér alakulat Rajczi Péter révén, és ez a találat egyben az utolsó is volt. A végén Lucas és Bud előtt még adódott lehetőség, de mindkettő kimaradt.

Olvasói sztorik