NB I

Döntetlen a bosnyák bajnokkal

Döntetlennel ért véget a Szlovéniában edzőtáborozó Kaposvári Rákóczi harmadik előkészületi mérkőzése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A somogyi csapat a bosnyák bajnok Zseljeznyicsar Szarajevo együttesével találkozott, és 1-1-es eredménnyel ért véget a találkozó.

A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő bosnyák együttes Damir Sadikovics góljával már a 11. percben megszerezte a vezetést, de négy perccel később, egy formás támadás végén Oláh Lóránt egyenlített. Mint később kiderült, ezzel a végeredmény is kialakult.

– Haladunk előre, ez már a harmadik felkészülési mérkőzésünk volt – kezdte értékelését a klub honlapján Prukner László vezetőedző. – Korábban, a munka elején nem szoktunk ennyi meccset játszani, de most megpróbáljuk összekapcsolni az edzéseket a mérkőzésekkel. Reméljük, eltaláljuk a helyes arányt. Ezek a találkozók azért is fontosak, mert megnézhetjük a próbajátékosokat. Szükség is van az erősítésre, mert komoly veszteség a csapatnak a négy ember távozása. Ráadásul Bank, Bőle és Horváth Tamás sérült. A próbálkozókkal kapcsolatban eddig vegyes a kép, de egyre tisztábban látunk. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, és bízom benne, hogy pénteken Ausztriában és vasárnap Horvátországban is hasznos összecsapások várnak ránk.

FK Zseljeznyicsar Szarajevo (bosnyák) – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-1)

Kaposvár. 1. félidő: Posza – Pavlovics, Kovács O., Petrache, Jánvári – Balázs B., Babics, Coroian – Oláh L., Waltner, Vrucina. 2. félidő: Rusák – Okuka, Gravics, Addo, Zámbó – Albert Á., Böjte P., Thian, Sulea – Luka, Markus. Edző: Prukner László

Gólszerző: Oláh L. (15.)

Olvasói sztorik