NB I

„Senkinek sem mondtam nemet”

A Pécsről távozó Nagy Olivér iránt külföldi és magyar klubok is érdeklődnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy Olivérrel szerződést bontott a Pécsi MFC. A 24 éves középpályás öt és fél év után hagyja ott a baranyaiakat. Az előző szezonban 21 bajnoki mérkőzésen bizonyító játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nem érte váratlanul, hogy távoznia kellett. Hozzátette, külföldről és itthonról is vannak megkeresései, de nem akar kapkodni a szerződés aláírásával.

– Meglepte, hogy nem számítanak önre a továbbiakban?
– Év vége felé már számoltam vele, hogy távoznom kell Pécsről, ezért nem ért váratlanul a szerződésbontás – magyarázta Nagy Olivér. – Fontos hangsúlyozni, hogy nem egyoldalú szerződésbontásról van szó, nem az volt, hogy hirtelen kijelentették a pécsi vezetők, hogy nekem mennem kell. Közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződésemet.

– A kevesebb játéklehetőségből következtetett arra, hogy lehet, hogy nem számítanak önre a továbbiakban?
– Nem, egyáltalán nem. Az utolsó fél évben többször is kezdőként kaptam helyet a csapatban, meccset pedig alig kellett kihagynom. Csak az utolsó fordulókban nem léptem pályára, ekkor is sérülés miatt, a többi találkozón számolt velem a szakvezetés.

– Úgy hírlik, magyar és külföldi kérői is akadnak. Eldőlt már, hogy hol folytatja a pályafutását?
– Konkrétumok még nincsenek új csapat ügyben. Igazak azok hírek, miszerint Magyarországról és külföldről is vannak megkereséseim, de neveket nem szeretnék mondani. Kapkodni nem fogok, kivárok, átgondolom a lehetőségeimet. Itthonról az NB I-ből és a másodosztályból is kerestek meg csapatok, senkinek sem mondtam nemet az érdeklődésére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik