NB I

Jobb ajánlatot kapott

A Pécsről biztosan távozó Lázár Pál sajnálja, hogy a tavasszal nem szerepeltek túl jól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy a mozgás a PMFC-Matias háza táján. Szerda délelőtt a csapat sajtótájékoztatót tartott, ahol hivatalosan is bemutatták a kedden Kecskemétről igazolt Mohl Dávidot. Bejelentették továbbá, hogy nem hosszabbítanak a gárda saját nevelésű középpályásával, Nagy Olivérrel, illetve az is kiderült, hogy távozik az együttestől a télen szerződtetett válogatott védő, Lázár Pál is. A 25 éves jobbhátvéd a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, közös megegyezéssel bontottak szerződést a pécsi klubbal.

– Télen jöttem a csapathoz, és benne volt a szerződésemben, hogy fél év elteltével ingyen távozhatok, ha van egy jobb ajánlatom, ezért közös megegyezéssel felbontottuk a kontraktusomat, és távozok az együttestől – magyarázta Lázár. – A mögöttünk álló tavaszt úgy értékelném, hogy a csapat teljesítménye nem volt az igazi. Szerintem jó játékosok alkották a gárdát, erős volt a keretünk, és ennél a helyezésnél mindenféleképpen előrébb kellett volna végeznünk. Csapatként talán most értünk volna be a következő félévben. Sajnálom, hogy az előző év így sikerült, mert nem szerepeltünk jól. Távozom, de továbbra is szurkolók az együttesnek, hiszen többre hivatott alakulatról van szó.

A korábban Törökországban is légióskodó Lázár Pál arról még nem kívánt nyilatkozni, hogy honnan kapott jobb ajánlatot, de már ezen a héten eldőlhet, hova igazol.

– Erről nem szeretnék még beszélni, de a napokban minden kiderül – mondta Lázár Pál.

Olvasói sztorik