NB I

„Szeretnék Németországban maradni”

Dvorschák Gábor ezen a héten fog választ kapni a német negyedosztályú Eintracht Trier csapatától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német negyedik ligában szereplő Eintracht Trier csapatánál vett részt egyhetes próbajátékon Dvorschák Gábor. Az újpesti nevelésű védő az előző szezont a Carl-Zeiss Jena együttesénél töltötte, és a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár a tavaszi időszakban hullámzott a játéka, összességében jó idényt zárt.

A 23 éves hátvéd elmondta, további lehetőségei is vannak, és mindenképpen szeretne külföldön maradni.

– Volt egy kis pihenés a nyáron, aztán egy hétig próbajátékon voltam Németországban – mesélte Dvorschák Gábor. – Szerintem jól sikerült, bár az edző még nem mondott igent vagy nemet, ezen a héten döntik el, hogy szükségük van-e rám. Nagyon szuper helyre kerülhetnék, a csapat ugyanabban az osztályban, csak másik csoportban szerepel a Jenához képest. A menedzserem azt mondta, ez volt első állomás, de vannak további lehetőségek is. Szeretnék Németországban maradni, illetve külföldön, majd meglátjuk, mi lesz. Nem aggódom, mert még hosszú az átigazolási időszak.

A német negyedik liga tavaszi idényét hosszú kényszerszünet szakította félbe a hetekig tartó nagy havazások miatt. A meccs nélküli időszak a magyar játékos teljesítményén is meglátszott.

– Szerintem nem volt rossz, voltak jobb meccseim és voltak átlagosak. Hullámzónak írnám le a teljesítményemet. Az első félév jó volt, 26 meccsen játszottam és három gólt szereztem az elmúlt évad során – mondta Dvorschák Gábor.

Olvasói sztorik