NB I

Petrazzi nem tér vissza Kaposvárra

Szóban már megállapodott a Rákóczi vezetésével, mégis máshol folytatja a brazil középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem tér vissza a Kaposvári Rákóczi együtteséhez a brazil Pedro Sas Petrazzi. A jelenleg még hazájában tartózkodó védekező középpályásnak lejárt a szerződése a klubnál, de a korábbi szóbeli megállapodás ellenére sem tér vissza. A 22 éves játékos három éven át játszott Kaposváron, és hetven NB I-es meccsen egy gólt szerzett.

– Pedróval február óta alkudoztam a szerződése meghosszabbításáról. Volt olyan időszak, hogy úgy tűnt, megegyeztünk vele és a menedzserével is, de aztán újabb ötletekkel és kívánságokkal álltak elő – mondta a brazil játékos távozásával kapcsolatban Illés János, a kaposváriak ügyvezetője a honlapján. – Az éves jövedelmének majdnem a háromszorosát ajánlottam neki, és ezek után úgy váltunk el egymástól az utolsó bajnokit követően, hogy a kezében az új szerződéssel utazott haza. Azt mondta, hogy a szüleivel is megbeszéli mindezt, és június 22-én visszajön. Ezzel szemben azóta sem érkezett meg, amit a mai napig hivatalosan nem indokolt nekünk. A nemhivatalos információ szerint egyébként Görögországban folytatja.

Nem Pedro az egyetlen távozója a gárdának, hiszen Szafarics, Hajdúch és Hegedűs Dávid is elhagyta a klubot az elmúlt napokban. Az ügyvezető nagyon csalódott a távozók miatt.

– Azt gondolom, most már túl kell lépni az érzelgősségen, mert ebben az átigazolási időszakban háromszor is csalódnom kellett. Változtatni kell a stratégiánkon – mondta Illés János.

Olvasói sztorik