NB I

Felcsútra igazolt Lubos Hajdúch

A szlovák kapus elhagyja a Kaposvár csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I-ben újonc felcsúti klub lassan már csak a nevében jeleníti meg a Puskás Akadémiát, a játékoskeretében nem.

A felkészülés második hetében gőzerővel folynak az egyeztetések a kiszemeltekkel, a klubokkal, a szakmai stáb tüzetesen vizsgálja a csapattal készülő próbajátékost. Megvan a megállapodás a Kaposvárral a szlovák kapus, Lubos Hajdúch átigazolásáról. Ha a 33 éves, ötszörös válogatott játékos elfogadja a PAFC ajánlatát, minden akadály elhárult az érkezése elől, mert jelenlegi klubjával már megállapodtak a felcsútiak.

Benczés Miklós megerősítette, hogy napirenden van a kecskeméti balszélső, Bertus Lajos szerződtetése. Könnyen elképzelhető, hogy a 22 éves futballista is csatlakozik hamarosan az NB I újoncához. Felcsúton gyakorol a bosnyák U21-es válogatott védő, a 196 centiméter magas Enes Sipovics is, az ő sorsáról még nem született döntés – írja a klub honlapja.

FRISS:

Hosszas egyeztetéseket követően lezárult Lubos Hajdúch átigazolási ügye.

A Kaposvári Rákóczi és a felcsúti Puskás Akadémia FC már korábban megállapodott egymással a szlovák kapus klubcseréjéről, a futballistával viszont csak szerdán zárultak le a tárgyalások. Hajdúch így két sikeres évad után elhagyja a somogyiakat, és az újonc együttesben folytatja pályafutását. A szerződés anyagi részleteit az érintettek nem hozták nyilvánosságra. Illés János ügyvezető elmondta: a szakmai stábnak már megvan jelöltje Hajdúch pótlására, a vezetés már tárgyal az utóddal, és várhatóan napokon belül realizálódik a megállapodás – írja a kaposvári klub honlapja.

Olvasói sztorik