NB I

Két próbajátékos Kecskeméten

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megtartotta első edzését Bekő Balázs, amelyen a kölcsönből visszatérő labdarúgók mellett két új arc is feltűnt: Ivan Jakovljevics és Georgi Tanusev próbajátékon szerepel az alföldieknél – írja a klub honlapja.

Az első tréningen néhányan kisebb sérülés miatt még nem vettek részt, így például Varga Róbert és Pekár László is kihagyta az edzést, ám több fiatal is az első csapattal készülhetett. A kapusokkal Verebélyi és Csala, a mezőnyjátékosoknál Gréczi, Kalmár és Csima is ott volt az új vezetőedző első foglalkozásán. Igaz ez a kölcsönből visszatérő Gyagya Attilára, Farkas Andrásra és Tölgyesi Viktorra is.

Akadtak próbázók is, közülük Tanusev tavasszal, az U21-válogatott elleni felkészülési meccsen már pályára lépett a KTE színeiben. Akkor jó benyomást tett, így a felkészülés kezdetén is számítanak rá. A macedón játékos 22 éves, támadó középpályás, legutóbb a szerb második vonal negyedik helyén záró FK Proleter Novi Sad csapatában szerepelt.

A szerb Ivan Jakovljevics az utóbbi félévet Magyarországon töltötte, a Szigetszentmiklós csapatában 11 alkalommal lépett pályára. A védelemben bevethető játékos, korábban a bosnyák Zvijezda labdarúgója volt.

Olvasói sztorik