NB I

Öt próbajátékos az első Fradi-edzésen

Jean Carlos Dondé, Nagy Dominik, Elek Róbert, Adin Jahics és Nagy Ádám is részt vett a tréningen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Néhány hetes pihenőt követően hétfő délelőtt ismét a népligeti edzőkomplexumban gyűltek össze az FTC játékosai. A napot közös reggeli nyitotta, majd a csapat elkezdte az első edzést. A tréningen nem vett részt Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Muhamed Besics, Jova Levente, valamint Batik Bence, akik válogatottbeli kötelezettségeik miatt hosszabb pihenőt kaptak – írja a klub honlapja.

Az első edzés futó- és erőnléti gyakorlatokkal telt, de a játékosok örömére a labda is előkerült, területszűkítő játékok tették színesebbé a délelőttöt.

Az első edzésen néhány próbajátékos is szerepet kapott. A korábban a Feyenoordban, a Hamburgban és a Fluminensében is szereplő Jean Carlos Dondé. A 29 éves brazil-olasz balhátvéd magánéleti okok miatt a 2012-es évben állítólag nem lépett pályára.

A PMFC utánpótlás-válogatott fiatalja, Nagy Dominik, valamint a korábban a román bajnok Otelul Galati alkalmazásában álló Elek Róbert is együtt készült Ricardo Moniz játékosaival. Ugyancsak ott volt a hétfői tréningen két fiatal labdarúgó, Adin Jahics, valamint Nagy Ádám, akik a napokban bizonyíthatják a szakmai stábnak, hogy a csapat számára erősítést jelentenek.

A délután folyamán újabb tréning következik, és a továbbiakban is napi két edzéssel készül a bajnokság rajtjára a Fradi, amelyhez a hét folyamán újabb magyar és külföldi próbázók érkeznek.

A távozók közül Quenten Martinus a holland másodosztályban szereplő FC Emmen csapatában folytatja pályafutását. A szélső egy plusz egy évre írt alá.

Olvasói sztorik