NB I

Közeleg Luque búcsúmeccse

„Egyre rosszabb, hogy közeledik ez a nap, ideges vagyok, kerülget a sírás” – mondja a diósgyőri kedvenc.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok tájékoztatása szerint a vasárnapi DVTK–Pápa mérkőzésen nem lesz üres az ultraszektor.

A boon.hu információi szerint sikerült megállapodniuk a DVTK és az ultracsoportok képviselőinek, miszerint az érintett állóhelyi részeken az utolsó bajnoki erejéig mellőzik az előzetes regisztrációhoz kötött beléptetést. Úgy tudni, a klub ajánlotta fel a lehetőséget a szurkolók számára, mert méltó módon szeretnék elbúcsúztatni a spanyol légiósokat, az egyaránt visszavonuló Luquét és Fernandót.

A szezon utolsó meccsén tehát nem marad üresen az ultraszektor, a vasárnapi fellépés olyan lesz, amilyet a diósgyőriektől megszokhattunk.

Luque a búcsú pillanatáról elmondta, egyre rosszabb, hogy közeledik ez a nap. Mostanság ideges és a sírás kerülgeti.

– Hétfőn hazarepülök, és szeretnék otthon pihenni, minél több időt együtt lenni a családdal, részben ezért is fejezem be a focit. A következő feladatom az lesz, hogy UEFA-edzői képesítést szerezzek. Van egy spanyol barátom, a Betis volt játékosa, Jesús Capitán Prada, aki nemrég hagyta abba a labdarúgást, nos, ő egy akadémiát szeretne létrehozni, amiben segítenék neki – mesélte a Borsod Online cikkében José Luque. – Egyre rosszabb, hogy közeledik ez a nap, ideges vagyok, kerülget a sírás, ez talán látszik is rajtam. Bárcsak sose telne el… Biztosan kemény délután lesz számomra, és egy kemény meccs. A búcsúra a mostani a legkiválóbb alkalom, hiszen hazai pályán játszunk, így én elköszönhetek azoktól, akiket szeretek, tisztelek, és a szurkolók is, akikről úgy érzem, hogy viszontszeretnek és tisztelnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik