NB I

Immár tény: Szivics lesz a Diósgyőr edzője

Szóban megegyezett a DVTK vezetőivel arról, hogy távozik a Paks csapatától, és a következő idényben a miskolciakat irányítja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu hétfőn elsőként írta meg, hogy az MVM Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics engedélyt kért és kapott id. Haraszti Zsolt ügyvezetőtől, hogy az őt megkereső diósgyőriekkel tárgyaljon.

„A hír igaz, edzőnk engedélyt kért és kapott arra Haraszti Zsolt ügyvezetőtől, hogy a DVTK-val megbeszéléseket folytasson. Azonban Tomiszlav Szivics jelenleg a Paksi FC vezetőedzője, ennek szellemében végzi a munkáját. Amennyiben ebben bármilyen változás áll be, arról tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot” – mondta az Észak-Magyarország megkeresésére a paksiak sajtófőnöke, Zomborka Zoltán.

Kedd délutáni fejlemény, hogy Tomiszlav Szivics szóban kettő plusz egy évre megállapodott a miskolciakkal!

– Még szeretném jól megcsinálni Pakson az utolsó, szombati meccsemet – mondta az Észak-Magyarország érdeklődésére Szivics, aki hozzátette, a két klubnak még meg kell állapodnia egymással, ami szerinte már csak technikai részlet. – Ismerem a csapatot, a játékosokat, hiszen játszottunk egymás ellen, s a felkészülés során elég sok videófelvételt láttam a Diósgyőrről. Persze, nyilván minden más belülről, mint kívülről. Látok perspektívát, és mert minden adva van az előrelépéshez. Ha nem így lenne, nem mennék… Minden edzőnek, így nekem is megvan az elképzelésem arról, mit szeretnék csinálni, aztán majd az idő választ ad arra, hogy ez jó volt-e vagy sem. Szombaton lejátsszuk a mérkőzést Pakson, és vasárnap már Miskolcon leszek. A szabadság előtt szeretnék minden játékossal személyesen elbeszélgetni, és hallani, hogy ki mit gondol. Aki akar, és akinek úgy van kedve, az menjen, nekem olyan futballistákra van szükségem, aki bír, és meghal a pályán az eredményért, akárhogy is hívják.

Tomiszlav Szivics június 17-én, hétfőn délelőtt 10 órára írta ki a felkészülés kezdetét, az első foglalkozást.

A hírt délután a klub hivatalosan is megerősítette.

Olvasói sztorik