NB I

„Ez már szokás nálam…”

A Magyar Kupa-címvédésre koncentrál Korhut Mihály, aki a Paks ellen gólt rúgott, de aztán kiállították.

Kapcsolódó cikkek

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Paks otthonában 2-1-re megnyert bajnoki meccsen gólt szerzett, de a 76. percben kiállították Korhut Mihályt, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, tavaly áprilisban már történt vele hasonló eset. A 24 éves balhátvéd a csapatára, és saját magára is igaznak tartja a mondást, miszerint könnyebb valamit megszerezni, mint megtartani.

– Elég rosszul kezdtük a mérkőzést Pakson, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük – mesélte Korhut Mihály. – A szünet után viszont úgy jöttünk ki a pályára, hogy mindenképpen nyerni akarunk, szerencsére sikerült is fordítanunk. Ez már szokás nálam, hogy ha gólt szerzek, akkor utána ki is állítanak, hiszen tavaly a Kaposvár ellen is hasonlót éltem át. Az első sárgát nem éreztem annyira jogosnak, a második esetben is labdát találtam, de visszanézve, az tényleg durvának tűnt.

Szerda este rendezik a Magyar Kupa fináléját, amelyben a DVSC a bajnoksággal ellentétben még megvédheti címét a Győri ETO ellenében.

– Sajnos a bajnoki címet nem sikerült megvédenünk, de a kupában nem is lehet más célunk, minthogy idén is mi érjünk fel a csúcsra – magyarázta Korhut. – A Honvéd ellen Pintér Attila már pihentette a kulcsjátékosait, a győriek is biztosan nagyon készülnek a győzelemre. Semleges helyszínen, a Bozsik-stadionban rendezik a döntőt, szerintem mindkét csapatnak azonos esélyei vannak. Idén nem úgy sültek el a dolgok, mint tavaly, de szerdán azért tudunk még javítani a szezonunkon. Nekem sem ment úgy a játék, úgyhogy igaz a mondás, hogy valamit könnyebb megszerezni, mint megtartani.

Olvasói sztorik