NB I

A Fradi-szurkolók nem mennek Győrbe

„Számunkra nem elfogadható, hogy a fővárosi örökrangadót Budapesten kívül kell megrendezni!”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Depeche Mode-koncert miatt a szombati Ferencváros–MTK bajnoki mérkőzést nem játszhatják a Puskás Ferenc Stadionban. A rendező klub illetékesei egy fővárosi helyszín helyett a győri ETO Parkot nézték ki maguknak… Bár ingyenes szurkolói különvonattal igyekeznek Győrbe csábítani a drukkereket, az egyik csoportosulás tagjai úgy döntöttek, nem kérnek a vándorcirkuszból.

A Green Monsters szurkolói csoport közleménye:

Kedves Szurkolótársaink!

Csapatunk hétvégi bajnoki mérkőzését Győrben kénytelen lejátszani. Ezen a meccsen kívántuk csoportunk 18. születésnapját megünnepelni, azonban számunkra nem elfogadható, hogy a fővárosi örökrangadót Budapesten kívül kell megrendezni! Ez is jól tükrözi a jelenlegi kaotikus állapotokat a hazai labdarúgásban. Úgy érezzük nem szabad asszisztálnunk a kialakult helyzethez!

Ezért csoportunk nem jelenik meg a hétvégi mérkőzésen és a következő „hazai” Kaposvár elleni találkozón sem, így ezen a két eseményen szervezett szurkolás nem lesz!

Muszáj felemelnünk a szavunkat, hogy többet ilyen méltatlan helyzet ne fordulhasson elő! Különösen fontos ez a lépés az új stadionunk építésének idején, amely reméljük időben és gond nélkül fel fog épülni.

Hangsúlyozzuk, hogy a kialakult helyzetért nem hibáztatjuk klubunkat, sőt külön köszönetet mondunk a felajánlott ingyen utazásért. Ezt a nehéz döntést nem a csapatunk ellen hoztuk, továbbra is mellettük állunk.

A jövő héten természetesen ott leszünk Debrecenben, és teljes erőbedobással buzdítjuk a mieinket.

Döntésünkkel senkit nem szeretnénk befolyásolni, mindenki döntse el kedve szerint, hogy lemegy e Győrbe, vagy sem, viszont mindenkit arra kérünk, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket.

„Itt van a város, vagyunk lakói Maradunk itten, neve is van: BUDAPEST”

HAJRÁ FRADI! GREEN MONSTERS 1995

Olvasói sztorik