NB I

Nincs okuk szomorkodni

Szolnoki Roland szerint sajnálatos, hogy előfordulhat a győrihez hasonló atrocitás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este a Győri ETO otthonába látogatott a Videoton csapata a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A találkozót a hazaiak várhatták kétgólos előnnyel, hiszen Székesfehérváron 2-0-ra nyertek az első meccsen. A fehérváriaknak mégis sikerült ledolgozniuk a hátrányt, ám a 92. percben kapott góllal elúsztak a továbbjutási reményeik, és a győriek került a fináléba. Végig a pályán volt a székesfehérváriak fiatal jobbhátvédje, Szolnoki Roland, aki a Rangadó.hu érdeklősére elmondta, bár a továbbjutás nem jött össze, a mutatott játékra miatt nincs okuk szomorkodni.

– Azt gondolom, hogy nagyon szervezetten és célratörően játszottunk. Le tudtuk dolgozni a kétgólos hátrányt is, ami annak volt köszönhető, hogy céltudatosan futballoztunk – magyarázta Szolnoki. – Rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, lőttünk egy kapufát is, illetve volt egy büntetőgyanús eset is az első félidőben. Véleményem szerint csapatunk játékával elégedettek lehetünk, viszont a végeredmény nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, hiszen ott voltunk már szinte a továbbjutás kapujában, de sajnos elbuktuk.

A szerdai mérkőzés lefújását követően kisebb balhé alakult ki a Videoton játékosai, és a pályára rohanó biztonsági személyzet között. Szolnoki hihetetlennek tartja, hogy ilyen eset megtörténhet.

– Erről mindössze annyit mondanék, sajnálatos, hogy ilyen előfordulhat – vélekedett a fiatal játékos.

Rendkívül fontos összecsapás vár a Videotonra, amely a címvédő Debrecen otthonába látogat, a 21 éves védő szerint fel kell kötniük a gatyájukat.

– A tabella nagyon szoros, ezek mind háromesélyes találkozók. A Győr, az MTK, a Debrecen és mi is oda szeretnénk érni az első három pozícióba – magyarázta Szolnoki. – A mi szemszögünkből kimondottan fontos ez az összecsapás. Fel kell készülnünk rendesen, hiszen tavaly a Debrecen veretlenül nyerte meg a bajnokságot, szóval egy nagyon jó csapat otthonába látogatunk, ahol már régen sikerült nyernünk. Az elmúlt években a DVSC csapata volt Magyarországon az az együttes, amelyik vitte a prímet. Fel kell szívni magunkat, és a saját játékunkat játszanunk, akkor el tudjuk hozni a három pontot a hajdúságiaktól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik