NB I

Eddig is így játszott a Loki

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Győri ETO – Ferencváros 1-0

Pintér Attila: – Nagyon jó játékosokat igazolt a Ferencváros, meghatározó csapattá lépett elő. Nem ért minket meglepetés, tudunk mire számítsunk. A cserék tudtak lendíteni a csapaton, meg kell dicsérnem Molnárt, élt a lehetőséggel és éles meccsen is jó teljesítményt nyújtott. Nagyon jó mérkőzésen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Ricardo Moniz: – Gratulálunk a Győrnek a bajnoki címhez! Nagy csalódás számunkra a vereség, mert így csökkentek az esélyeink a nemzetközi kupaindulására. Az első félidőben három-négy lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de az utolsó passzba rendere hiba csúszott. Mezőnyfölényben voltunk, de tisztában voltunk vele, hogy életveszélyesek a kontráik. A második félidőben is próbálkoztunk, de egy ellentámadás végén kicsit túlzó ítélet miatt hátrányba kerültünk. Az utolsó szakaszban nem tudtuk érvényesíteni az emberelőnyt és a Győr kivédekezte a mérkőzést. Legszomorúbb Leonardo sérülése, valószínű eltörött a bokája, számos mérkőzésen utaznak a játékosomra. Nagyon szomorú, hogy az edzők arra biztatják a játékosokat, hogyan kell semlegesíteni a támadót. Elkeseredett vagyok, hogy a játékvezetők engedik elfajulni ezeket a történéseket, nem feltétlenül erre a mérkőzésre gondolok, korábban is megtörténhetett volna.


Debreceni VSC – Videoton 2-1

Kondás Elemér, Debrecen: – Nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség, egy jó Videoton ellen sikerült nyernünk. Megérdemeltük a győzelmet, sok helyzetünk volt, még büntetőt is hibáztunk. Ferenczi korábban már lőtt tizenegyest, akkor bement, most nem. Nem hagyjuk, hogy ez megfogja a fiatal játékosunkat, az egész csapat segíteni fog, hogy minél hamarabb túltegye magát rajta. A gárda együttes erővel szerezte meg ezt a sikert, egymásért küzdöttek a fiúk. A Magyar Kupával még nem foglalkozunk, fontos meccs vár ránk előtte még Pakson, szeretnénk a hátralevő mérkőzéseinken minél jobb eredményeket elérni. Ha így játszunk, erre óriási esélyünk lesz. Az egész szezonban hasonló játékot mutattunk, csak sokszor nem jött ki a lépés a fordulópontokon, a legtöbb meccsünkön egy-egy góllal, öngóllal kaptunk csak ki.

José Gomes, Videoton: – Mindkét csapat meg akarta nyerni a meccset, mi is és a Debrecen is sok helyzetet dolgozott ki. Ők jobban használták ki a lehetőségeiket, így a hazai együttes szerezte meg a három pontot ezen a kemény mérkőzésen. Bozsovics családi okok miatt maradt ki a csapatból, nem volt olyan mentális állapotban, hogy pályára lépjen. Sajnos csatárunk sincs több, bízom benne, hogy Nikolics bevethető lesz az utolsó három mérkőzésen, de ha mégsem, akkor a rendelkezésünkre álló kerettel oldjuk meg a ránk váró feladatokat.


Pécsi MFC – Haladás 0-2

Lőrincz Emil, Pécs: – Rettentő rosszul futballoztunk. Mind játékban, mind taktikailag, mind mentálisan nagyon rossz teljesítményt nyújtottunk. A stáb azon a véleményen van, hogy rettentően szégyelljük magunkat, és remélem, a játékosok is elgondolkodnak azon, hogy ez így nem működik. Ilyen teljesítménnyel, ilyen hozzáállással ezt így nem lehet csinálni, ennek az eredménye, hogy ilyen csúfos vereséget szenvedtünk. (Forrás és fotó: pmfc.hu)

Artner Tamás, Haladás: – Azt hiszem, a fiúk meghálálták azt a bizalmat, amit több mint egy éve beléjük tápláltunk és amit a héten is sulykoltunk. Meghatározó játékosaink hiányoztak, de végig azt mondtuk, hogy nem félünk a feladattól, a Pécstől, mert biztosak vagyunk benne, hogy meg fogják oldani a dolgot. Anélkül persze, hogy lebecsültük volna az ellenfelet. A csapat átlagéletkora huszonkét év volt, a keretben pedig tizenhárom saját nevelésű játékos kapott helyet. Megemelem a kalapomat a csapat előtt, nagyon kulturáltan, nagyon jól futballoztak a játékosok, végig kontroll alatt tartották a mérkőzést. A második félidőben egyértelműen a Pécs fölé nőttünk, szép gólokat szereztünk, így azt mondhatom, szép jövő előtt áll a Haladás.


Újpest – Honvéd 2-4

Marc Leliévre, Újpest: – Nem volt jele annak, hogy ilyen eredmény születik. Ma a védekezésünkkel voltak problémák, egyéni hibákat vétettünk, ezeket használta ki az ellenfél. A szünetben bíztattam a csapatot, de a harmadik gól után már nem volt mit tenni. Annak örülök, hogy a végén kétszer is be tudtunk találni az ellenfél kapujába.

Marco Rossi, Honvéd: – Jó mérkőzést játszottunk, a találkozó nagy részében mi irányítottuk a játékot. Nem örülök, hogy a végén kaptunk két gólt, de az eredménnyel elégedett vagyok. Tiszta fejjel kell játszani a továbbiakban is, senki sem fog elszállni, továbbra is alázatos játékot várok a csapatomtól. Ma is láttuk, hogy ha nem koncentrálunk százszázalékosan, akkor bárkitől gólokat kaphatunk. Készülünk a Győr ellen, nehéz mérkőzés vár ránk jövő héten.


Kecskemét – Siófok 3-1

Horváth Ferenc, Kecskemét: – Azt szoktam mondani, sosem kapunk ki, csak néha rövidek a mérkőzések. Ezt a játékot holnap reggelig is tudtam volna nézni. Kellően felkészültünk, remélem, meg tudjuk tartani ezt a formát az utolsó mérkőzéseinken is.

Horváth Károly, Siófok: – Nagyon könnyű prédája voltunk ma a Kecskemétnek. Férfi mérkőzésen ilyen helyzetekből nem lehet gólt kapni. Ilyen döntő hibák mellett semmit sem érnek a kontráink. Kilenc pontot lehet még szerezni a hátralevő találkozókon, amíg matematikai esélyünk van, addig a pillanatig küzdünk a bennmaradásért.


Pápa – Eger 6-1

Kovács László, Pápa: – Elsősorban a fejekben kellett rendet tenni, elhitetni a játékosainkkal, hogy továbbra is tudnak futballozni. Mélyen volt a csapat. Eddig is tudtunk, hogy nem NB II-es, hanem élvonalbeli csapat vagyunk. Ilyen parádés játékra viszont még én sem számítottam. Azt sem bántam volna, ha öt-háromra nyerünk, a szurkolók a gólokért járnak meccsre. Az utolsó tíz-tizenkét találkozón volt mélyponton a csapat, el kellett érni, hogy ismét jó kedvvel dolgozzanak a játékosaink.

Mészáros Ferenc, Eger: – Gratulálok a pápaiaknak. A mai mérkőzés hűen tükrözi az egri viszonyokat. Ez a csapat már két hónapja is reménytelen helyzetben volt.


Kaposvár – Diósgyőr 1-1

Prukner László, Kaposvár: – Úgy gondolom, a második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset. Az első játékrészben les és védelmi hiba előzte meg a kapott gólunkat. Viszont nem szerettem volna belenyúlni a játékunkba a félidő hátralevő részében, így egy elég langyos játékot láthatott a közönség. A második félidőben tudtunk váltani, az akarásnak, a helyzeteinknek köszönhetően rászolgáltunk az egy pontra, de ha kicsit több szerencsénk van, akkor nyerhettünk is volna. Nagyon kellett volna ez a három pont. Ami a játékunkat illeti, nem biztos, hogy jó döntést hoztam a mérkőzés előtt, ezért vállalom a felelősséget. A siófoki találkozó nincs elfelejtve a csapatnak, továbbra is elvárom, hogy minden meccsen győzni akarjanak a játékosaink. Sajnos ez a hozzáállás sok NB I-es labdarúgóból hiányzik.

Kovac Zoltán, Diósgyőr: – Nehéz mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. A második félidőben szenvedtünk, próbáltuk tartani az eredményt. Mentálisan jól jött ez az egy pont. Az első negyvenöt percben kellő önbizalommal játszottunk, viszont a második játékrészben sok párharcot veszítettünk el, ez morálisan is meglátszott a csapaton. Fizikálisan még mindig vannak lemaradásaink, illetve szeretném elérni, hogy bátrabban játsszunk, ne hátráljunk be az ellenféllel szemben, maradjunk minél közelebb a kapujukhoz. Örülök a fiatal tehetségeinknek, ma Szabó Balázs mutatkozott be a csapatban, a következő meccseken lehet, hogy más is megkapja a lehetőséget. A sérültekkel nem foglalkozunk, mindig azokkal játszunk, akik a csapat rendelkezésére állnak. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen messzire is elkísértek bennünket!


MTK – Paks 1-0

Garami József, MTK: – Nagyon hajtós mérkőzés volt, sok helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk értékesíteni ezeket. A végén egy jól eltalált lövéssel nyertük meg a találkozót, úgy érzem, összességében megérdemelt a sikerünk.

Tomiszlav Szivics, Paks: – A fiúk ma a maximumot adták, de kérdés, hogy ez elég-e az NB I-ben. A játékosaim közül többen nem találják igazi önmagukat. A küzdelem, az akarás megvan, de ez nem elég. Gratulálok az MTK győzelméhez, bár úgy érzem, egy pontot megérdemeltünk volna. Jól játszottunk az elmúlt mérkőzéseinken, de ezért önmagában nem jár pont.

Olvasói sztorik