NB I

Schimmer Szabolcs megsérült

A múlt szerdai edzésen meghúzódott a Haladás védőjének combizma, emiatt kihagyta az MTK elleni bajnokit. Schimmer reméli, hogy a vasárnapi, Debrecen elleni bajnokin ismét játszhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jobbhátvéd neve még szerepelt az MTK-meccsre pénteken megadott összeállításban, ám végül nem lépett pályára, sőt el sem utazott a fővárosba, a pénteki edzésen ugyanis combizomhúzódást szenvedett.

– A szerdai edzésen kicsit fájt a bal combom, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, azt hittem, hogy csak a fáradtságtól van – mondta a klub hivatalos honlapján Schimmer Szabolcs. – Csütörtökön könnyebb napunk volt, így nem derült ki, hogy javult vagy romlott a helyzet. A pénteki tréningen viszont ismét éreztem, hogy fáj, abba is hagytam az edzést. Kiderült, meghúzódott a combizmom, így a szombati bajnokira már el sem utaztam a csapattal. Azóta pihenek és az akadémián minden nap kétszer tizenöt percet kezelnek, amolyan tapadókorongokat tesznek a combomra. A délutáni tréningre kinézek, persze szerelést még nem húzok, csak a masszőröket veszem igénybe. Azt most még nem tudom megmondani, hogy a vasárnapi bajnokin játszom-e, de nagyon remélem, hogy igen. Mint ahogy említettem is, pénteken remélhetőleg még időben leálltam az edzésen, így talán hamarabb rendbe jövök.

Olvasói sztorik