NB I

48 órán belül két Eger-meccs!

A szövetség elutasította az Egri FC halasztási kérelmét; sok a sérült; végre épül a világítás.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Bármennyire is szerették volna az egri vezetők, hogy 48 óra alatt ne kelljen két tétmérkőzést játszania a csapatnak, ez a szándékuk nem valósulhatott meg. Az MLSZ versenybizottsága ugyanis elutasította a hétfői, Paks elleni bajnoki meccsre vonatkozó halasztási kérelmet – írja a klub honlapja.

A végleges menetrend szerint tehát március 18-án, hétfőn 18.30-tól Eger–Paks bajnoki találkozó lesz Vácon, majd szerdán 18 órától Eger–Ferencváros Ligakupa-elődöntő első mérkőzés, ugyancsak Vácon. Sőt, ennek a visszavágója is a jövő héten, méghozzá március 23-án, szombaton 18 órától lesz.

Sok hiányzó

A sérülések miatt kieső játékosok tovább nehezítik a szakmai stáb helyzetét a jövő heti három meccs előtt.

Valószínűleg csak a szombati MRI-vizsgálat után derül ki, hogy mi a pontos diagnózis a francia védő, Ismael Koné térdével kapcsolatban. A szerb védő, Szavo Rakovics bokája zúzódás miatt nem terhelhető. Egy apróbb húzódás miatt külön edzett a többiektől Csedomir Pavicsevics is, ugyanakkor a hosszú ideje combizom-húzódással küszködő Preklet Csaba jó úton jár a felépülés irányába. A térdműtét után lábadozó Tanqe-hoz súlyos sérültként csatlakozott Piller József is, aki elülső keresztszalag-szakadása miatt ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára. A szlovén kapus, Darko Brljak hátsérüléssel küszködik, de állítólag nem komoly a probléma.

Ásnak, kábelt fektetnek, építenek

A Szentmarjay-stadion világításának kialakítása érdekében újabb munkálatok kezdődtek. Mintegy ötszáz méteres szakaszon hat és fél kilométer kábelt fektettek le a TEN-T Zrt. munkatársai az egri létesítményben. A nyomvonal kijelölése, a földkitermelés és a kábelfektetés után az oszlopok alapjainak kiemelésére került sor. Azt azonban továbbra sem lehet tudni, mikor gyúlnak fel fények a stadionban.

Olvasói sztorik