NB I

A Fradi újabb nagy dobása!

Úgy tűnik, újabb holland válogatott játékost igazol a Ferencváros!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros csapatával edz a belsővédőként, illetve védekező középpályásként bevethető David Mendes da Silva, aki legutóbb a Red Bull Salzburgban futballozott. Az osztrák bajnokcsapatban Ricardo Moniz volt a vezetőedzője, nyilván ő csábította most a Fradihoz – írja az ulloi129.hu.

Hétszeres holland felnőtt válogatottról van szó, aki a nemzetközi futballpiacon nagyobb név, mint a közelmúltban leigazolt Leonardo. A transfermarkt.de szerint 1 millió euró az értéke, tehát magyar szinten újabb sztárigazolás van készülőben. A 30 éves játékos közel háromszáz holland élvonalbeli bajnokin lépett pályára a Sparta Rotterdam, a NAC Breda és az AZ Alkmaar színeiben. Utóbbival 2009-ben holland bajnokságot és Holland Kupát nyert, miközben 2007–2009 közt hétszer pályára lépett a válogatottban. Három éve csatlakozott a Salzburghoz, amellyel osztrák bajnokságot és Osztrák Kupát nyert.

A 2009–2010-es idényben szerepelt a Bajnokok Ligájában is, és az Arsenal ellen gólt is szerzett. A szurkolói honlapnál úgy tudják, a klubvezetés gőzerővel dolgozik a szerződtetésén, és már meg is tette az ajánlatát. A helyzet azonban nem egyszerű, mert Mendes egy európai szinten is remek igazolásnak számít, ezért elsőre csak a mostani szezon végéig próbálják megszerezni.

Olvasói sztorik