NB I

A szépítés sikerült…

Inkább küzdelmet, mint sok gólhelyzetet hozott az MVM Paks első horvátországi edzőmérkőzése az NK Zadar ellen, Novigradban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ennek ellenére több alkalommal is közel állt a gólszerzéshez a magyar csapat, de értékesíteni csak egyet sikerült a helyzetek közül. Még az első félidőben Tököli Attilát tüntették el ígéretes helyzetben a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélte meg a minden bizonnyal jogos büntetőt – tudósít a klub honlapja.

A fordulást követően Eppel Márton került helyzetben, amikor beforgatta védőjét, de a lövés nem volt pontos. A szépítésre – ekkor már két góllal vezetett a Zadar – a 77. percig kellett várni. Mészáros István labdáját Vayer Gábor lekészítette Pintér Norbertnek, aki gyönyörűen lőtt a jobb felső sarokba. Ezt követően Vayer lövése gurult el a bal kapufa mellett néhány centivel. Az ellenfél a végén még próbálkozott, de egy tizenöt méteres lövést Kiss Máté bravúrral hárított.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Zadar (horvát) – MVM Paks 2-1 (1-0)

Novigrad, Horvátország

Paks: Csernyánszki (Kiss M., 75.) – Heffler T. (Mészáros I., 64.), Éger, Fiola (Berkó, 75.), Szabó J. (Czinger, 72.) – Könyves (Sifter, a szünetben), Bartha (Feil, 78.), Báló (Pintér N., 72.), Heffler N. (Vayer, a szünetben) – Eppel (Hahn, 72.), Tököli (Lázok, a szünetben). Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

Gólszerző: Pintér N. (77.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik