NB I

Válogatott meccs Törökországban!

A győriek elárulták: nemzeti csapatunk februárban, Törökországban játszik felkészülési mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Orvosi vizsgálattal és futással megkezdődött a téli felkészülés a Győri ETO FC számára. A keret még nem teljes, hiszen a csapat szerb légiósainak a pravoszláv karácsony miatt csak a jövő héten kell edzésre jelentkezniük. A pénteki sajtótájékoztatón Pintér Attila vezetőedző három sérült játékos állapotáról is beszélt – írja a klub honlapja.

A hosszabb ideje sérült szerb Lazar Sztanisics február végén már teljes értékű munkát végezhet. A karácsonyi szünetre két műtétet is időzítettek az orvosok. Takács Ákos a porcműtétje után a gyógyulás 4-6 hét, a játékosnak a jövő héten lesznek olyan vizsgálatai, amelyet követően már biztonsággal kijelenthető a visszatérésének időpontja. A sérvműtéten átesett Dudás Ádám viszont már hétfőn bekapcsolódhat a munkába.

A vezetőedző arról is beszélt, hogy idehaza napi két edzéssel készül a csapat az edzőtáborig. Pintér Attila a törökországi meccsek pontos menetrendjét még nem tudta megmondani, mert egyelőre nem ismert, a válogatott miatt hány ETO-játékosról kell lemondania néhány napra. Nemzeti csapatunk ugyanis Törökországban játszik majd egy felkészülési mérkőzést februárban, ugyanazon a napon, amikor eredetileg két összecsapást szeretett volna lekötni a győri vezetőedző.

Olvasói sztorik