NB I

Dupla prémium sem segített

Már kilenc pontra van a bennmaradástól a Siófok, amely továbbra is nyeretlen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A siófokiak az OTP Bank Liga 11. fordulójában éppen a megyei rivális Kaposvár otthonában szenvedtek 3-0-s vereséget a somogyi rangadón, tehát továbbra is nyeretlenek az évadban. Eddig csupán három döntetlent könyvelhettek el, így három pontjukkal sereghajtók. Mintha minden összeesküdött volna ellenük.

A siófoki vezetők több ötlettel próbálkoztak, szerveztek csapatépítő programot, felajánlottak dupla győzelmi prémiumot, de nem jártak sikerrel – írja a Blikk.

– Már a rajt előtt tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az átigazolásaink nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, és tele vagyunk sérültekkel, így nem meglepő a gyenge eredménysor – véli a Minarik Ede-díjas szakmai igazgató, Horváth Károly, akit legutóbb az év sportvezetőjének választott meg a szövetség. – Persze azért dolgozunk, hogy ez a helyzet minél hamarabb megváltozzon, hiszen a célunk változatlan, szeretnénk megőrizni élvonalbeli tagságunkat. A játékosoknak magukat kell legyőzniük ahhoz, hogy jobban teljesítsenek. Mi, vezetők minden segítséget megadunk ehhez. Ami pedig engem illet, örömmel látnám vendégül a fiúkat egy vacsorára, ha meglenne végre az első győzelmünk.

Olvasói sztorik