NB I

Holland balhé a Fradinál

Ricardo Moniz vezetőedző az öltözőbe zavarta honfitársát, Mark Ottent.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FTC holland vezetőedzője hiába szavazott bizalmat Mark Ottennek a Szolnok elleni, szerdai Ligakupa-mérkőzésen, a focista megsértődött. A holland védő kezdőként lépett pályára, ám egy beszólás miatt idő előtt hagyta el a pályát. A találkozó hajrájában 1-1-es állásnál kiszólt valamit a kispadra. Moniznak aligha tetszett, amit hallott, hiszen azonnal lecserélte a labdarúgót. Kettejük szóváltása a kispad mellett is folytatódott, a szócsatát az edző zárta le azzal, hogy az öltözőbe zavarta a labdarúgót – írja a Blikk.

– Ami Otten és köztem történt, az nem tartozik a külvilágra. A problémát majd megbeszéljük házon belül – mondta Moniz a kíváncsi újságíróknak.

Otten nincs túl jó passzban az utóbbi hetekben. A Kecskemét ellen kiállították, aztán a Pápa ellen már a keretből is kimaradt. A holland vezetőedző érkezésének még örülhetett, ám hamar kiszorult a kezdőcsapatból. A Siófok elleni 0-0 után már a DVTK és a Videoton elleni rangadón is csak a kispadon ült. Korábban egyébként arról cikkeztek a bulvárlapok, hogy éppen ő fúrta a legintenzívebben Moniz elődjét, Détári Lajost.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik