Hírek

Erre nem lehetnek büszkék

A Ferencváros csak két tizenegyessel tudta legyőzni 2-1-re a Szolnokot a Ligakupában.

Kapcsolódó cikkek

Ligakupa, D-csoport, 3. forduló
Ferencvárosi TC – Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-1)
Albert-stadion, 500 néző. Játékvezető: Radványi
FTC: Ranilovics – Otten, Grúz, Sváb – Menyhárt, Busai (Gyömbér, 60.), Csukics, Orosz M. – Somalia (Máté J., 65.), Perics, Jenner. Edző: Ricardo Moniz
Szolnok: Tóth Z. – Pintér, Kiprich D., Mile (Tamási, 74.), Rokszin – Bohner, Tisza K., Lengyel B., Kállai I. – Kocsis D. (B. Tóth, 57.), Szepessy (Vári, 86.). Edző: Bontovics Ferenc
Gólszerzők: Perics (21.), Máté J. (tizenegyesből 88.) illetve Szepessy (3.)
Kiállítva: Rokszin (19.), Kiprich (88.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amikor a vendégek először átléptek a Ferencváros térfelére, azonnal gólt szereztek: a harmadik percben Szepessy Róbert 27 méterről lőtte ki a bal felső sarkot (0-1). A 15. percben Csukics ugratta ki szépen Jennert, a holland támadó a kimozduló kapus felett átemelte a labdát, amely azonban a felső léc felett is elszállt – tudósít a Fradi honlapja.

A 19. percben büntetőhöz jutott a hazai csapatunk: Somalia ugrott ki, jól fedezte a labdát, így Rokszin Ádám csak felrúgni tudta. A szolnoki játékost kiállította a játékvezető. Perics tizenegyesét Tóth Zoltán ugyan kirúgta, ám a kipattanót a fővárosiak támadója a kapuba lőtte (1-1). A 39. percben Somalia adott remek ütemű átadást a kilépő Pericsnek, aki tolt egyet a labdán, majd gyanús körülmények között elesett, a játékvezető ezúttal nem fújt a sípjába.

A második játékrész elején előbb Orosz Márk emelt nem sokkal a léc fölé, majd egy gyors támadás végén Jenner ballábas lövését tolta szögletre a szolnoki kapus. A 63. percben Perics lépett ki, lerázta védőjét, majd 11 méterről lőtt, Tóth Zoltán azonban ki tudta ütni a középre tartó kísérletet. Nem sokkal később Máté János került nagy helyzetbe, át is emelte a kijövő Tóthot, ám az egyik védő a kapu torkából kivágta a labdát. A 88. percben újabb tizenegyeshez jutott az FTC. Kiprich Dániel kézzel ütött ki egy lövést a gólvonalról, amiért a szolnoki játékos piros lapot is kapott, Máté János pedig a jobb sarokba lőtte a büntetőt (2-1).

Olvasói sztorik