Videó

Segítség

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kellett a játékvezetői segítség is, hogy a Ferencváros hazai pályán 2-1-re legyőzze a másodosztályú Szolnokot a Ligakupa harmadik fordulójában.

A meccs harmadik percében Szepessy Róbert egy ritkán látható nagy góllal szerzett vezetést a szolnokiaknak, akik aztán a 19. percben emberhátrányba kerültek, Rokszin Ádámot állította ki a bíró. Perics tizenegyesét a kapus elsőre még kivédte, de a kipattanót a szerb légiós értékesítette. Mivel az FTC az emberelőny ellenére sem volt képes akcióból döntésre vinni a meccset, a 89. percben jött a második szolnoki piros lap, ezúttal Kiprich Dánielnek, illetve egy újabb büntető, amelyet Máté János belőtt, így a játékvezető megnyerte a mérkőzést a Ferencvárosnak (2-1).

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!