NB I

Debreceni hiányzók a Honvéd ellen

Kilenc játékos hiányzik majd sérülés miatt a DVSC keretéből a vasárnapi, Honvéd elleni rangadón.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A bajnokcsapatból ketten is érdekeltek voltak a válogatottnál. Szakály Péter és Varga József másfél hétig készült a nemzeti csapattal, utóbbi a hollandok elleni találkozót végig is játszotta – áll a klub honlapján.

– Varga József kedden játszott, ezért a szerda regenerációs nap volt a számára, de még csütörtökön is fáradtnak érezte magát egy kicsit, ezért könnyített edzést végzett – mesélte Kondás Elemér vezetőedző. – Pénteken már a csapattal mozgott, szerencsére van annyi idő, hogy kipihenje magát, feltöltődjön. Nagy valószínűséggel pályára tud lépni vasárnap. Ugyanez sajnos nem mondható el Mészáros Norbertről, Rezes Lászlóról és Czvitkovics Péterről, mindhárman sérüléssel bajlódnak, de vannak játékosok, akik tudják pótolni őket.

Az említett játékosokon kívül a régebb óta sérült Nenad Novakovics, Farkas II Balázs, Roguy Meyé, Máté II Péter és Yannick Mbengono sem bevethető, míg Selim Bouadla néhány napra Franciaországba utazott kezelésre, mivel a térde még mindig nem jött rendbe.

A legújabb szerzemények közül Pölöskey Péter elvileg játszhat vasárnap, a bosnyák Nenad Kiso viszont biztosan nem, hiszen addigra aligha érkezik meg a játékengedélye.

Olvasói sztorik