NB I

A Debrecen kapusát ismét megműtik

Selim Bouadla injekciókúrára jár, Yannickot kedden megműtik és vasárnap Novakovicson is elvégzik a második beavatkozást.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A DVSC-TEVA csapatánál néhány játékos sérüléssel bajlódik, állapotukról Dankó Mihály rehabilitációs edző számolt be a klub honlapján.

Nenad Novakovics második műtétjére készül, amit vasárnap végeznek el Münchenben. A szerb kapus még júliusban, a Győr elleni rangadón szenvedett súlyos sérülést. A vizsgálatok kimutatták, hogy a jobb lábában elszakadt a kereszt- és oldalszalag, és leszakadt egy porcdarab is, amit augusztus elején megoperálták, és most – ahogy tervbe is volt véve – elvégzik a második beavatkozást is. A játékos egyébként Debrecenben gyógyulgat, időnként kijár a Loki edzésére megnézni a csapattársakat. Rögzítővel és mankóval jár, de elmondása szerint már nincsenek fájdalmai. Ha minden jól alakul, februárban ismét játszhat.

A keresztszalag-szakadást szenvedett Farkas II Balázs a héten még gyógytornázik, várhatóan jövő héten elkezdi a munkát Dankó Mihállyal.

Máté II Péternek közel egy hónapja, a Kecskemét elleni bajnokin szakadt el a bokaszalagja, Megműtötték, most járt kontrollon, mindent rendben találtak, így elkezdheti a gyógytorna-jellegű mozgásokat.

Yannick Mbengonót holnap megoperálják, ugyanis pár évvel ezelőtt, még a Kecskemét játékosaként csavart tettek a jobb térdébe, hogy rögzítsék az oldalszalagját, és ezt a csavart távolítják el kedden.

A combhajlítóját fájlaló Mészáros Norbert hétfőn MRI- és ultrahang-vizsgálatra megy, amely megállapítja, mennyire súlyos a sérülése, állapotáról ezt követően tudnak pontosabb információt adni.

Roguy Meyé megrepedt sípcsontja meggyógyult, három hét múlva csatakozik a kerethez, addig rehabilitációs munkát végez.

A részleges oldalszalag-szakadást szenvedett Selim Bouadla injekciókúrára jár Székesfehérvárra. A diagnózis szerint a szalagok hegesedése, a beszakadás helyén irritálta a porcot, és ez érzékeny volt, ezért egy speciális, rostanyagú injekciót kapott, amivel a hegszövetet kiegyenesítik. A vizsgálatok alapján egyébként a térde stabil, az oldalszalag gyógyult, de az injekciózás miatt a játékos a héten csak egyenes irányú mozgást végezhet, és jövő héten kezdheti el a labdás edzéseket.

Olvasói sztorik