NB I

Újra egymást erősítik

Simon Ádám reméli, hogy hazatérésével egy nehéz időszak végére ért.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Szerdán röppent fel a hír, hogy egyéves olaszországi légióskodás után visszatérhet a Haladás csapatához Simon Ádám, és a tervek 24 óra leforgása alatt valósággá váltak. Bár voltak ajánlatai más országokból is, a 22 éves középpályás úgy döntött, a zaklatott időszakot követően nem akar megint beleugrani az ismeretlenbe, inkább a biztosat választja, azt a csapatot, amelyben 2008 és 2011 között szerepelt.

A salgótarjáni születésű labdarúgó a Rangadó megkeresésére elmondta, rendesen edzett Palermóban, tehát megfelelő állapotban van, sőt a papírjai is készen lesznek a szombati, Paks elleni bajnoki meccsre.

– Néhány perccel ezelőtt írtam alá a szerződésemet és az összes szükséges papírt, és állítólag péntekre a játékengedélyem is rendben lesz, tehát csak Artner Tamás döntésén múlik, hogy pályára léphetek-e szombaton, a Paks ellen – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Simon Ádám. – A Haladás minden meccsét láttam odakint az elmúlt egy évben, amit a tévé közvetített, tehát képben vagyok. Nagyon régóta ismerem a csapatot, számomra nem is kérdés, hogy jó csapatba jöttem haza, s nagyon remélem, hogy velem még erősebb lesz.

Simon hangsúlyozta, hogy az édesapja mindig ott volt vele a nehéz időszakban, és rendkívül hálás Róth Antal szövetségi edzőnek is, akivel sokat beszélgetett az elmúlt hónapokban.

– Sokat köszönhetek még Tóth Miklós ügyvezetőnek is, aki kijött értem Palermóba, hogy lepapírozza az átigazolásomat, és hazahozzon. Autóval jöttünk Szicíliából, mert már nem volt repülőjegy – részletezte a nem mindennapi körülményeket a szombathelyiek régi-új játékosa. – Remélem, ez egy jó lehetőség lesz számomra, rendszeresen játszani fogok, és a Haladás is jól szerepel majd. Rendesen edzettem Palermóban, tehát remélem, megfelelő állapotban vagyok. Volt még két lehetőségem ezen kívül, köztük egy bolgár csapat, de a menedzsereim is ezt tartották a legjobbnak, hiszen itt nyugodt a közeg, és mindenkit ismerek. Remélem, hogy egy nehéz időszak végére értem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik