Kiemelt hírek

Eltört Simon Ádám bokája!

Az U21-válogatott Wales elleni felkészülési mérkőzésén eltört a bokacsontja Simon Ádámnak.

Kapcsolódó cikkek

A 21 éves salgótarjáni középpályás az MTK és a Haladás érintésével idén nyáron igazolt az olasz Palermo együtteséhez. A Rangadó.hu megkeresésére elmondta, bízik benne, hogy a mostani sérülése nem lesz hatással a következő szezonjára.

– A meccs közben megrúgtak, de akkor még nem tudtam, hogy mi történt pontosan, és bár nagy fájdalmat éreztem, reméltem, hogy nem lett komoly bajom – mesélte a Rangadó érdeklődésére Simon Ádám. – Az olaszok látták, hogy lecseréltek, és a válogatott stábja rögtön a mérkőzés után telefonon értesítette őket, úgyhogy mindenről azonnal tudtak. Nyilván nem örültek neki, de ez sajnos benne van a futballban.

Tizenöt napig rögzítőben van a játékos lába, és azt egyelőre ő sem tudja, hogy utána mi fog történni.

– Az majd akkor derül ki, ha látják az orvosok, hogy megfelelően gyógyul a lábam – folytatta Simon Ádám. – A jövő héten megyek vissza Olaszországba, ott végzem majd a rehabilitációt. A felkészülési időszak jó volt, három hétig edzőtáboroztunk Verona közelében. Játszottam az edzőmeccseken, jól ment, meg voltak velem elégedve. Ott sokkal rövidebb a téli szünet a bajnokságban, mint Magyarországon. Szeptemberben kezdődik, és mondhatni egyben végigmegy az idény. Jobb is így, máskülönben lehet, hogy a fél szezon rámenne erre a sérülésre. Ám ebben a szisztémában más a helyzet: amikor felépülök, tart az idény és remélhetően csatlakozhatok a kerethez.

Olvasói sztorik