NB I

Détári Lajos távozott a Ferencvárostól

Az FTC Labdarúgó Zrt. hétfő délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontott Détári Lajos vezetőedzővel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szakvezető tavaly érkezett az FTC-hez, és nagyon nehéz helyzetben tudott segítségére lenni a csapatnak. A Ferencváros nagyra értékeli a vezetőedző erőfeszítéseit, ugyanakkor a vezetők úgy gondolják, hogy a csapat gyorsabb szakmai fejlődését egy új koncepció tudja biztosítani. Ezért kölcsönösen úgy döntöttek, hogy a változás elkerülhetetlen – írja a klub honlapja.

A hivatalos tájékoztatás szerint kedden bemutatják be a Ferencváros új vezetőedzőjét, ami azt jelenti, hogy a korábbi hírek igaznak bizonyultak, miszerint az FTC illetékesei egy ideje már készültek Détári eltávolítására.

Holland edző lehet az utód

Az nso.hu azt írja, hogy az osztrák a Red Bull Salzburg csapatával a legutóbbi szezonban bajnokságot és Osztrák Kupát is nyerő Ricardo Moniz lehet Détári utódja. A 48 éves tréner rengeteg tapasztalatot gyűjtött már különböző futballkultúrákban, viszont jelenleg nincs klubja. Dolgozott segédedzőként Martin Jol mellett az angol Tottenhamnél és a német Hamburgnál, illetve a Red Bull cégcsoport akadémiai rendszerében tevékenykedett Ghánában, New Yorkban és Brazíliában is.

Olvasói sztorik