NB I

Egy meccs a sok közül

A Debrecen ellen győztes gólt szerző Zámbó Bence korábbi klubja, a Győri ETO ellen is ugyanúgy készül, mint máskor.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Nyáron Győrből Kaposvárra tette át székhelyét az U20-válogatottal világbajnoki bronzérmet szerző Zámbó Bence. Az ETO egy évre adta kölcsön a 23 éves védőt, aki a Rákóczinál meg is kapta a lehetőséget Prukner Lászlótól. Olyannyira, hogy a bajnoki címvédő Debrecent az ő szabadrúgásgóljával sikerült legyőzniük a somogyiaknak. A játékos a Rangadó.hu érdeklődősére elmondta, hogy a soron következő, Győr elleni mérkőzésre sem készül másképp, mint bármelyik találkozóra, de a céljuk mindenképpen az, hogy minimum egy pontot elhozzanak a kisalföldiektől.

– Mindjárt a második bajnokiján gólt szerzett a Rákóczi színeiben. Milyen érzés ez?
– Nem csak a Kaposvárban, de az NB I-ben is ez volt az első találatom. Nagyon felemelő érzés, külön öröm, hogy ez győzelmet ért. Nagyon örülök neki, persze a legfontosabb, hogy a csapat jól szerepeljen – mondta a Rangadó megkeresésére Zámbó Bence.

– Pénteken az ETO-hoz látogatnak. Megpróbálják kihasználni azt, hogy a győriek még nem nagyon találták meg a jó formájukat?
– Nem téveszt meg minket a Győr eddigi szereplése, hiszen talán jobbak, mint eddig bármikor. Készülünk keményen, a célunk az, hogy pontot, vagy pontokat hozzunk el a Rába-partiaktól.

– Nagyobb bizonyítási vággyal készül volt csapata ellen?
– Nem tulajdonítok ennek különös jelentőséget, minden meccsre ugyanúgy készülök. Ez is csak egy találkozó a sok közül, az én célom pedig az, hogy mindig jól teljesítsek.

– Hogy érzi magát Kaposváron? Sikerült beilleszkednie?
– Most már egy hónapja vagyok itt, jól érzem magam, úgy érzem sikerült beilleszkednem. Prukner Lászlót remek szakembernek tartom, szerencsére jól kijövök vele és a csapattársakkal is.

– Kölcsönben szerepel idén a somogyiaknál. Elképzelhetőnek tartja, hogy hosszabb távon maradjon a Rákóczinál?
– Kis lépésekkel haladok, nem gondolkozom ilyen távlati dolgokban. Tényleg csak arra koncentrálok, hogy jól játsszak. Ha majd eljön az ideje, akkor ráérek ezeken a dolgokon rágódni, de jelenleg a Kaposvár játékosaként teszek meg mindent azért, hogy sikeres legyek én és a csapat is.

Olvasói sztorik