NB I

Újabb távozó próbajátékosok

Próbajátékosok és sérültek nélkül kezdte a hetet a Diósgyőr.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A tréningeken már nem vett részt a Videotontól érkezett baloldali védő, a brazil Jeff Silva, a legutóbb az angol Cambridge Unitednél szerepelt kapus, Ambrusics Róbert, és a szintén baloldali védő, a brazil Deyvison sem – írja a Borsod Online. A szlovák Mikulas Toth már korábban távozott.

Ambrusicsnak szerződést ajánlott a DVTK, de jelzésértékű a kapus részéről, hogy hétfőn és kedden nem bukkant fel Diósgyőrben. Deyvisonért fizetni kellene, Jeff Silva szerződtetése állítólag nem kerülne sokba, és néhány napon belül eldőlhet, hogy klubjával, a Videotonnal sikerül-e megegyezni az átigazolásról. Ha így lesz, akkor akár már a szombati, Eger elleni, hazai bajnokin bevetheti őt Sisa Tibor.

A kedd délutáni edzésen egy új játékost is megismerhetett az edző. A 18 éves, utánpótlás-válogatott védő, Eperjesi Gábor nem először vett részt a felnőtt csapat tréningjén, mivel saját nevelésű játékosként néhány alkalommal már lehetőséget kapott Benczés Miklóstól.

Ugyanez egy darabig biztosan nem mondható el másik két diósgyőri fiatalról, mert szinte biztos, hogy a csatár Hornyák Marcell és a védő Czégel Máté az NB II-es Kazincbarcikánál kezdi az őszi idényt.

Bár nagyon sokan biztosra vették, hogy a múlt héten a Ferencvárossal szerződést bontó Pölöskey Péter a DVTK-ban folytatja pályafutását, erre szinte semmi esély nincs. A 24 éves csatár ugyanis Angliába utazott próbajátékra, és már pályára is lépett a harmadik ligás Coventry Cityben.

Olvasói sztorik