NB I

Egymásnak adják a kilincset

Továbbra sincs végleges keret, jönnek-mennek a próbajátékosok Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák válogatottban is megfordult Ivan Hanek már csatlakozott a miskolciakhoz, de nincs kizárva, hogy más érkező is lesz a védelemben. Újabb védőjátékos jelent meg ugyanis próbajátékon a DVTK-nál. A 19 éves Oláh Máté szerepelt az U19-válogatottban, jelenleg az U20-keret tagja. Az előző évadot az NB II-ben, a Ferencváros második csapatában töltötte – írja a Borsod Online.

Hétfőn három próbajátékos érkezett. A Gyirmót elleni előkészületi meccset követően eldőlt, hogy Menyhért Gergő és Turcsik Tamás szolgálataira nem tartanak igényt, viszont a szlovák támadó, Tomás Oravec maradt, és a következő találkozón újabb esélyt kap a bizonyításra. Turcsik azóta már a másodosztályú Kazincbarcika együttesében is pályára lépett edzőmeccsen.

További hír, hogy Igor Gal még mindig a DVTK NB III-as keretével tréningezik, Vicente Arze pedig nem tért vissza a belgiumi próbajátékról. Bernardo Frizoni edz, a szerződéséről folynak az egyeztetések. Az új kapus, Ribánszki László a keddi meccsen meghúzódott, hogy mikor védhet újra, az a játékos és a csapatorvos konzultációja után fog eldőlni.

Az egyik internetes portál kész tényként közölte Elek Ákos szerződtetését, de ez alaptalannak bizonyult, az információt a Videoton FC, és maga a játékos is cáfolta.

Olvasói sztorik