NB I

Ribánszki és Struhar Diósgyőrben edz

Ribánszki László kapus Diósgyőrben folytathatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délelőtt tartja első edzését a Diósgyőri VTK csapata. Reggeltől folyamatosan érkeztek a labdarúgók a klubházba, közte a spanyol trió, Fernando, Gallardo és Luque is – írja a Borsod Online.

Három új arc is feltűnt egy menedzser társaságában. Két szlovák focista: a 27 éves kapus Ribánszki László, aki Kecskeméten és Siófokon védett. Ő már több mint próbajátékos, nagyon közel áll a megegyezéshez a DVTK-val. A másik újonc a 28 éves középsővédő, Peter Struhar, aki Nyíregyházáról is ismert, legutóbbi csapata pedig az osztrák Kapfenberg volt. A húszéves csatár, Tóth Lajos a Debrecen játékosa volt, tavaly az NB II-es tartalékcsapatban jutott szóhoz.

A három újonc mellett négy hiányzó is van: Sekour, Seydi és Abdouraman sem érkezett meg az első edzésre, Rakaczki Bence pedig kórházban van. Pál Szabolcs nem öltözött át, azért érkezett Diósgyőrbe, hogy a szerződésbontással kapcsolatos teendőket elvégezze, mert a Siófokon, kölcsönben töltött félév után a jövőben már véglegesen szeretné a Balaton-pari együttesben folytatni a pályafutását.

Diósgyőri játékos-mérleg

Újak: Stuhar, Tóth Lajos, Ribánszki

Régiek: Rados, Tajti, Rakovics, Gal, Gohér, Nagy T., Vági, Vadász, Frizoni, Gallardo, Arze, Takács P., Fernando, Luque, Bogáti, Csirszki, Dobos, Tisza T., Bacsa

A kölcsönből visszatérők: Halgas, Illés, Szabó P.

Hiányzók: Sekour, Seydi, Abdouraman, Rakaczki

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik