NB I

Meyé és Huszák visszatért Debrecenbe

A DVSC gaboni válogatott támadója mellett elkezdte az edzést Csorba Szabolcs, illetve Huszák Tamás is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Visszatért Debrecenbe Roguy Meyé, aki a nyári szünetben másfél hetet a gaboni válogatottal készült, így pluszpihenőt kapott. A csatár egyelőre még külön edz, de hamarosan már a többiekkel folytatja a munkát – írja a klub honlapja.

Csatlakozott a csapathoz Csorba Szabolcs, aki a tavaszi szezont Nyíregyházán töltötte kölcsönben. Mint ismert, a fiatal támadó mellett Oláh Gergő látogatja még az első csapat edzéseit.

A tréningeken részt vesz Huszák Tamás is, aki az előző idényben Siófokon futballozott. Lejárt a kölcsönszerződése, így most visszatért Debrecenbe, sorsa hamarosan eldől.

Selim Bouadla ezen a héten még külön edz a többiektől. A francia-algériai középpályás jó esetben jövő hét közepén csatlakozhat a csapathoz. A múlt hét elején, az egyik edzésen sérült meg. Először nem tűnt komolynak a baj, de az alaposabb orvosi kivizsgálások után kiderült, hogy részlegesen elszakadt a belső oldalszalagja, így a vártnál később kezdheti el a teljes értékű munkát.

Szombaton sor kerül az új szezon első, és rögtön a második edzőmeccsére is. Az ellenfél a román élvonalbeli Gaz Metan Medias lesz, a tervek szerint mindkét találkozót az Oláh Gábor utcai stadionban rendezik meg. A szakmai stáb két részre osztja majd a keretet, így mindenki játéklehetőséget kaphat.

Olvasói sztorik